site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Genç Kuzenlerden Yeni Yüzüyle Agora Restoran

Genç Kuzenlerden Yeni Yüzüyle Agora Restoran
29.06.2014
A+
A-

selcuk-agora-restoran (1)

Selçuk’un eski lezzet mekânlarından biri olan Agora Restoran, geçtiğimiz Nisan ayında genç girişimcilerin devralmasıyla el değiştirerek hizmet vermeye başladı.

Geleneksel Türk Mutfağının yanı sıra Ege’nin yöresel lezzetlerini kaliteden ödün vermeden özenle sunmayı hedefleyen Restoran, usta kadrosuyla davetlere de ev sahipliği yapıyor.

Hijyen, kalite ve lezzet; Üçü Bir arada

Caner-Hakan Tabak’ın işletimine geçen Agora Restoran baştan başa yenilenerek gözde mekan olmaya aday olduğu mesajını veriyor. Oldukça hijyenik ortamda hizmet vermeye başlayan ve özellikle Ege mutfağında yer alan lezzetleri müşterilerine sunan Agora Restoran, aynı zamanda özel gün organizasyonlarıyla yine özel menü ile hizmet veriyor.

Böyle bir mekânı uzun zamandır Selçuk’a kazandırmayı planladıklarını ve 1 Nisandan itibaren hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Caner-Hakan Tabak, “Selçuklular eşsiz lezzet, hijyenik ortam ve kaliteli sunumla buluşturmayı amaçladık. Bunun için doğru zamanda doğru konseptle bulunmayı tercih ettik. Hijyen, kalite ve lezzeti prensip edinerek en doğru adımı attık. İşletmemizde ilk olarak konuklarımız ile mutfak arasındaki duvarı yıkarak işe başladık. Yani restorana gelen konuklarımız mutfakta nasıl bir hizmet verildiğini gözleriyle görüp, daha huzurlu bir şekilde yemeklerini yiyebiliyorlar. Daha sonra iç ve dış mekan konforunu en ince detayına kadar yenileyerek, misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaya çalıştık. “dedi.

Oldukça uygun fiyatlarla kaliteli hizmet ve lezzet anlayışıyla hizmet veren Agora Restoran, müşterilerini bekliyor.

Haber: Nilüfer Öztürk Silay-Selçuk Ajans

selcuk-agora-restoran (2)

 

YORUMLAR
  1. Kamile çalışkan dedi ki:

    Hayırlı olsun Allahım işinizi rast getirsin

  2. sedat KANTAROĞLUl dedi ki:

    hakan iş yeriniz hayırlı olsun

  3. AGORA REST.... dedi ki:

    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz…