site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Genç İşletmeciden Beylere Önemli Tüyolar

Genç İşletmeciden Beylere Önemli Tüyolar
27.04.2015
A+
A-

kemal-okumus-berber

Selçuk’ta kaliteli hizmet vermeye devam eden ve sektöründe büyük başarılara imza atan Okumuşlar Erkek Kuaförü Salonu, beylerin sıklıkla tercih ettiği işletmeler arasında yer alıyor. Genç işletmeci Kemal Okumuş, gazetemize yapmış olduğu açıklamalarda en çok ilgi gören saç tasarımlarına değinerek şunları belirtti; “Neredeyse tüm erkeklerin ilk tercihi olan kısa saç kesimleri kullanım kolaylığı ve risksiz doğal bir görünüm sağlaması nedeniyle çok tercih ediliyor. 3 numara olarak tabir edilen kısa saç modelleri dışında şu sıralar önleri uzun arka ve yanları çok kısa kesim saç modelleri de çok dikkat çekiyor. Sadece yıkayın saç kremi sürüp hafifçe geriye doğru tarayın ve parmaklarınız yardımıyla doğal dalgalar oluşturun. Bu işlem en fazla iki dakikanızı alır ama etkisi gün boyu sürer. Yalnız tavsiyemiz saçlarınızı şekillendirmek için jöle kullanmayın. Losyon gibi hafif yapılı,az yağlı saç kremlerini tercih edin.”

Bazı erkekler, saç kesimlerinde rahatlığı ve sadeliği tercih etse de bazıları, karizmatik ve havalı saç modellerinden vazgeçemiyor. Kuaför salonlarında saatlerce vakit geçiren beyler için önemli tavsiyelerde bulunan Kemal Okumuş, “Son dönemlerde nereye başınızı çevirseniz genç erkeklerin karizmatik ve havalı saç modellerini tercih ettiklerini görmüşsünüzdür. Son 2 yıldır devam eden asimetrik saç kesimleri sayesinde artık beyler daha karizmatik ve daha havalı. Hem iş yerinde hem de sosyal hayatta tercih edebileceğiniz havalı saç modelleri, evde kolaylıkla yapacağınız bakımlar ile daha çekici görünmenizi sağlayacaktır. Bitkisel ürünler ile saçınıza bakım yaparak, daha canlı ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Çeşitli kimyasal ürünlerden kaçınarak saçınızın ömrünü uzatın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.