site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Geleceğin Yıldızı Batuhan Aydın 1923’te

Geleceğin Yıldızı Batuhan Aydın 1923’te
20.10.2015
A+
A-

Gelecekleri Geleceğimiz…

Selçuk Efes Belediye Spor bir Selçuklu gencimizi daha Profesyonel bir Kulübe vermenin haklı gururunu yaşıyor. Selçuk Efes Belediye Spor yıllardan beridir, her sene süre gelen alt yapısından profesyonel kulüplere transfer olma geleneği bu senede sürmeye devam ediyor. Selçuk Efes Belediye Spor Alt yapısındaki 4 yıllık eğitimi sonrası 2001 doğumlu Batuhan MORKAYA profesyonel kulüplerden Aydın Spor 1923’e transfer oldu.

Efes esnaflarından Abdullah Morkaya‘nın oğlu Batuhan Morkaya Selçuk Efes Belediye Spor’dan Aydın Spor 1923 takımına transfer oldu. Geleceğin yıldızı olarak lanse edilen Batuhan Morkaya’nın Aydın Spor 1923’te büyük bir sıçrama yaparak kısa süre içerisinde üst liglerde yer alması bekleniyor.

Batuhan’ın Aydın 1923’e transfer olmasının haklı gururunu yaşayan Babası Abdullah Morkaya ile yapmış olduğumuz röportajda şunları söyledi; ” Oğlumun bugünlere gelmesinde büyük katkı koyan İlk olarak Orhan Meler hocamıza, Mehmet Kahya hocamıza, Selçuk Efes Belediye Spor yönetimine, takım arkadaşlarına, Batuhan’ın bugünlere gelmesinde emeği olan herkese ve tüm Efes spor camiasına çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha da üst kategorilerde yer alarak güzel ilçemizi en güzel şekilde temsil eder” dedi.

batuhan-morkaya (3)

batuhan-morkaya (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.