site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu İl Üçüncüsü Oldu

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu İl Üçüncüsü Oldu
26.05.2013
A+
A-

4

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Başarılarına birini daha ekledi. 24 Mayıs günü gittiği Finalden kura sonucu 3. Olarak döndü.

İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Asır TV’nin ortaklaşa yaptığı ilçeler yarışıyor programı çerçevesinde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ilçe birincisi olarak gittiği İzmir’den 5 Nisan günü Balçova ilçe birincisi Ertuğrul Gazi OO. ve Seferihisar Soner Değerli OO. İle yaptığı bilgi yarışmasından galip ayrılarak yarı finalist olmuştu.

17 Mayıs tarihinde de Karşıyaka Piri Reis OO., Foça Reha Nejla Midilli OO., Menemen 9 Eylül OO. Ve Gazi Mustafa Kemal OO. Yarıştılar. Yarışma sonucunda Gazi Mustafa Kemal Ortaokul finale kalan okul oldu.

24 Mayıs günü gittiği final Yarışması sonunda ise Konak ilçe birincisi Özel Fatih Ortaokulu ve Çiğli ilçe birincisi Büyükçiğli Türk Koleji yarıştılar. Özel Fatih Ortaokulunun birincilikle bitirdiği yarışma sonunda Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ile Özel Türk Koleji ile aynı puanı aldılar. Yedek sorularla da puan değişmeyince kura sonucu sıralama belirlendi.  Çekilen kura sonucunda Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 3.oldu.

Okul Müdürü İlyas KIROĞLU “ İki özel okulla yarışan öğrencilerimiz güçlerinin üzerinde bir performans sergilemiş, onlarla başabaş mücadele etmiş, hatta birisiyle aynı puanı paylaşmış. Ancak kura ile 3.olmuştur. 30 ilçe içerisinde finale kalabilmek bile büyük başarıdır. Bu Başarıda emeği bulunan önce yarışmacı olan 3 öğrencime, öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerin anne babalarına, Okul Aile Birliğine, tüm öğrencilerime, yarışmada çocuklarını arkadaşlarını desteklemek üzere gönderen tüm velilere kısacası emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

2

YORUMLAR
  1. v.k dedi ki:

    Selçuk belediyesine teşekkür yokmu ?

  2. v.k dedi ki:

    başarınızın devamını diliyorum

  3. Sabri SORUCU(Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdür Yardımcısı) dedi ki:

    Sayın Başkan size ne kadar teşekkür etsek azdır.Her zaman yanımızda olan belediyemize ve özellikle bir dediğimizi iki etmeyen size sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

  4. Anonim dedi ki:

    Evet,tabiiki,Şişli belediyesinin yaptığı gibi okulların tüm badana-boya,teknoloji ve bilumum ihtiyaçlarını karşılamakta oldukça cömert davranan (!) belediyeyi de unutmamak lazım!!!
    Emeği geçen tüm okul idaresi,öğretmen,veli ve öğrencileri tebrik ederim.

  5. HEDEFE DOĞRU dedi ki:

    Gazi ilköğretim okulu Müdürü İlyas kıroğlunu,ve ekibini,tüm personeli,özellikle teprik eder,öğrencilerin başarılarının devam etmesini temenni ederim. Sabri hocamı,inci hanımı ,ve diyer öğretmen arkadaşlarıda saygıyla selamlarım……. YOLUNUZ AÇIK OLSUN