site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu İl Birinciliğine Koşuyor

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu İl Birinciliğine Koşuyor
11.04.2013
A+
A-

selcuk-gazi-mustafa-kemal-ortaokulu (1)

Selçuk’ta yapılan Okullar arası bilgi yarışmasında ilçe birincisi olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu İzmir’in diğer ilçelerinin okulları ile yarıştı.

Selçuk’ta yapılan yarışmada ilçe birincisi olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ilçeler arasında yapılacak yarışmaya katılma hakkı kazandı. Geçen yılda ilçe birincisi olan okul yarı finale çıkmış ancak yarışmayı sonuna kadar berabere götüren okul yedek sorularda da aynı başarıyı sürdürmüş yapılan kura sonucunda yarışmadan elenmişti.

05.Nisan 2013 Cuma günü düzenlenen yarışmada ise Seferihisar ve Balçova ilçe birincileri ile saat 14.00 de Yeni Asır TV ve İl milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı yarışma İzmir Konak Selahattin ALÇİÇEK kültür Merkezinde  yapıldı. Yarışma sonucunda iki okulu eleyen Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 17 Mayısta yapılacak yarı final yarışmasına katılma hakkı kazandı.

Okul Müdürü İlyas KIROĞLU yapmış olduğu açıklamada Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu olarak Selçuk İlçesini il çapında temsil etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve bu mutluluğu okulumuza hediye eden 8. Sınıf öğrencilerimiz Havva Cansu TURACI, Berkin Ege GÜNDEN ve Samet Can AĞCABAŞOĞLU’na çok teşekkür eder ve başarılarının devamın dilerim. Aynı başarıyı 17 Mayısta yapılacak yarı finalde de göstererek finalde yarışacağımızı diliyor ve umuyorum dedi.

selcuk-gazi-mustafa-kemal-ortaokulu (2)

selcuk-gazi-mustafa-kemal-ortaokulu (4)

esenerban

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    başarılarınızın devamı dileğiyle
    -sevgi yılmaz-

  2. Hayri Padak dedi ki:

    İlçemizin gururu olan öğrencilerimizi ve okulumuzu kutlar; başarılarınızın devamını dilerim

  3. Emine Tuncer dedi ki:

    Süpersiniz.Sizleri ve değerli öğretmenlerinizi,ailelerinizi kutluyor,başarılarınızın devamını diliyorum.

  4. miray alçiçek dedi ki:

    yakında bizim okulda birinciliğe koşacak

  5. miray alçiçek dedi ki:

    bu arada sizi de tebrik ederim başarılarınız devamını diliyorum arkadaşlar