site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gazetemiz Selçuk’a Hayırlı Olsun

Gazetemiz Selçuk’a Hayırlı Olsun
17.07.2014
A+
A-

selcukhaber-logo

22 Mayıs 2009 tarihinde www.selcukhaber.com ismi ile başlamış olduğumuz internet gazeteciliğini artık haftalık yazılı basın olarak siz değerli okuyucularımıza sunmaya başladık.

5 yıldır Selçuk’ta, Torbalı’da, Tire’de, Kuşadası’nda ve Bölgemizde olan haberleri siz değerli okuyucularımıza ulaştırmaya çalıştık. Siz değerli okuyucularımızın teveccühü ile www.selcukhaber.com internet sitemiz Selçuk’un en fazla okunan, tıklanan ve yorum yapılan sitesi oldu.

Haftalık olarak yayın hayatına başlayan Selçuk Haber gazetesi tamamı renkli sayfalardan oluşacak. Haberi sağlam kaynaktan alarak en hızlı ve doğru bir şekilde okuyucularımıza ulaştırmayı kendine vizyon edinen gazetemiz internet ortamında ulaşamadığımız okuyucularımıza, yazılı basın olarak ulaşmayı hedefliyor. Bu sayede hem haberlerimizi ulaştırdığımız okuyucularımızın sayısı artacak, hem de daha çok vatandaşımızı bilgilendirmiş olacağız.

İlk sayımız olmasının heyecanı ile hatalarımız olduysa affola. Her geçen gün kendimizi yenileme telaşı içindeyiz. Kaliteli ve doğru haberi siz değerli okuyucularımızla buluşturmak için sürekli kendimizi yenilemeye devam edeceğiz. Gerek görsel, gerekse yazılı basın olarak bizleri takip eden okuyucularımıza ve takipçilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız gazetemizin ilk sayısını sizlerle buluşturduk. Heyecanımız çok fazla. Zor iştir gazete çıkarmak. Reklam peşinde koşturmak, tasarım için uğraş vermek, haberleri toparlamak. Haftalık çıkarsak da son iki güne sığdırmaya çabalarız her bir şeyi. İsteriz ki en sıcak haberler ile okuyucuyu selamlayalım. Bu doğrultuda ilk sayımızı okuyucularımızla buluşturduk. Bizlerin yanında olacağına ve emeklerimize sahip çıkacağına inandığımız halkımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Umarım Allah utandırmaz. Şimdiden tüm okuyucularımıza hoş geldiniz diyoruz.

Bugüne kadar bizlere destek olan firma ve kurumlara katkılarından dolayı Selçuk Haber ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Hakkımızda Hayırlısı Olsun.

Selçuk Haber Gazetesi www.selcukhaber.com Site Yönetimi

sayi1

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. erkan dedi ki:

    Gazeteyi bugün okurken çok zevk aldım çok güzeldi tebrik ederim sizleri başarılarınızın devamı dileğiyle

  2. Anonim dedi ki:

    güzel gazete..tebrikler

  3. Anonim dedi ki:

    beleviliyim gazetenizi okudum beğendim tebrikler başarılar dilerim

  4. Anonim dedi ki:

    içerik olarak çok güzel bir gazete ellerinize sağlık tasarımsal anlamada daha dikkatli olmaznızı dilerim güzel selçuğumuzun sizin gibi yandaş olmayan basınlara ihtiyacğı var ellerinize sağlık yolunuz açık olsun…

  5. dogan dedi ki:

    yeni gazeteyi beyendim selcugumuza hayırlı olsun