Selçuk Haber

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması pazar günü

gs4

Şampiyonluk Kutlamasına Çağrı, Tüm Galatasaray Taraftarı Davetlidir.

20. kez şampiyonluğa ulaşan ve 4. yıldızı takan Galatasaray’da şampiyonluk kutlamaları pazar günü yapılacak. Selçuk’ta bir dizi etkinlik hazırlayan Selçuk Galatasaray Taraftarlar Derneği 31 Mayıs Pazar akşamı 20.30 da Şampiyonluk kutlaması yapacak.

Bu Sezon İpi Göğüsleyerek Ligde Şampiyon Olan ve 4. Yıldıza Ulaşan Galatasaray’ın Taraftarı Selçuk’ta Şampiyonluk Kutlaması Yapıyor. Havai fişek gösterisi, sinevizyon, müzikli eğlence ve sinevizyonla dev ekrandan Türk Telekom Arena Stadında canlı yayınların da yapılacağı programda GS Store tırı da etkinlik alanında hazır bulunacak.

Selçuk Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Soylu pazar akşamı Selçuk’ta yapılacak etkinlik ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Galatasaray’ımızın 20. Şampiyonluğunu ve 4. yıldızını kutlamak için Selçuk pazaryerinde yapılacak etkinliklere tüm Galatasaraylıları ve sporseverleri bekliyoruz. Tüm taraftarlarımız formasını, atkısını, bayrağını alarak kutlama alanına gelebilirler. Selçuk pazar akşamı şampiyon Galatasaray diye inleyecek” dedi.

Exit mobile version