site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması pazar günü

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması pazar günü
30.05.2015
A+
A-

gs4

Şampiyonluk Kutlamasına Çağrı, Tüm Galatasaray Taraftarı Davetlidir.

20. kez şampiyonluğa ulaşan ve 4. yıldızı takan Galatasaray’da şampiyonluk kutlamaları pazar günü yapılacak. Selçuk’ta bir dizi etkinlik hazırlayan Selçuk Galatasaray Taraftarlar Derneği 31 Mayıs Pazar akşamı 20.30 da Şampiyonluk kutlaması yapacak.

Bu Sezon İpi Göğüsleyerek Ligde Şampiyon Olan ve 4. Yıldıza Ulaşan Galatasaray’ın Taraftarı Selçuk’ta Şampiyonluk Kutlaması Yapıyor. Havai fişek gösterisi, sinevizyon, müzikli eğlence ve sinevizyonla dev ekrandan Türk Telekom Arena Stadında canlı yayınların da yapılacağı programda GS Store tırı da etkinlik alanında hazır bulunacak.

Selçuk Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Soylu pazar akşamı Selçuk’ta yapılacak etkinlik ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Galatasaray’ımızın 20. Şampiyonluğunu ve 4. yıldızını kutlamak için Selçuk pazaryerinde yapılacak etkinliklere tüm Galatasaraylıları ve sporseverleri bekliyoruz. Tüm taraftarlarımız formasını, atkısını, bayrağını alarak kutlama alanına gelebilirler. Selçuk pazar akşamı şampiyon Galatasaray diye inleyecek” dedi.

gs-4yildiz

YORUMLAR
  1. tears779 dedi ki:

    Şampiyon Galatasaray….

  2. Almanyalı dedi ki:

    Galatasaray’ıma 4.yıldız yakışır