site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fransız Turistlerin İftar Şaşkınlığı

Fransız Turistlerin İftar Şaşkınlığı
22.07.2014
A+
A-

fransız-turistler (1)

Fransız 3 genç iftar saatini izlediler ve inanılır gibi değil dediler.

Fransız Turistler 2 Bin kişiyi Selçuk İstasyon Meydanında bir arada görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

İftar Yemeği hakkında bilgiler alan Fransız Turistler, Türkiye’ye ilk defa geldiklerini ve gördükleri manzara karşısında vatandaşların dualarla iftar açmasını ilgiyle izlediler. Selçuk ve çevresinin güzelliklerini keşfetmek üzere ilçeye gelen 3 Fransız genç Selçuk’a hayran kaldı. Selçuk’ta Ramazan Ayı boyunca devam eden iftar programına da katılan turistler şaşkınlıklarını gizleyemezken alışık olmadıkları bu durum karşısında ‘bu müthiş bir olay’ dediler. Türklerin inanç ve geleneklerine ilgi duyduklarını söyleyen turistler böyle güzel bir günde burada olmak ve Müslümanlarla birlikte iftar açmak çok güzel bir duygu. Selçukluların misafirperverliğine çok teşekkür ediyoruz dediler.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    siz gündüz heykel çevresindeki kepazeliğin ve akşamları iftar saatine yakın o ilkelliğin farkında değil misiniz? ne deseydi turistler; BU ÇAĞDA NE BU REZALET diyecek değillerdi herhalde. Kendinizi kandırmayın,fikir iyi olabilir ama yeri ve organizasyon çok kötü Selçuk a ve belediyemize yakışmadı.

    1. cesur ses dedi ki:

      anonim saçmalamışsın iyice ya,sırf yorum olsun die de yorum yapılmaz ki…

  2. sessizin sesi dedi ki:

    arkadaşlar buradan farklı bir yorum getirmek istiyorum. burası ile ilgili başka bir konuya değineceğim. yer yeni yapılan bir meydan güzel. karpuzayla cumhuriyet meydanını birleştirdi büyük bir alan oldu. ammaaa bütün etkinlikler polis karakolunun önünde yapılıyor. orası selçuğun güvenliğini sağlaması gereken bir kurum. herşeyden önce karakolun görüş alanı kapatılıyor bu bir. nöbetçinin dikkati dağıtılıyor bu iki. üçüncü ve en önemliside orası karakol adı üstünde. büyük bir olay çıksa mesela iki gurubun bıçaklı sopalı yada silahlı kavgası gibi oldu ya. önelnemesi güç bir olay oldu diyelim. orada bir sürü masum vatandaş toplanıyor. bu sorumluluk kimin olacak birisinin burnu kanarsa. belediyemi etkinliği yapanlarmı vatandaşmı karakolmu polismi. sorumlusu kim olacak. bile bile lades demeye gerek varmı sizce. burası türkiye olmadık olmaz. olduktan sonra tüh demeye gerek yok mantıklı kararlar vermek lazım

    1. Anonim dedi ki:

      eleştirmek için bu kadarda saçma konuşlmaz be arkadşmm 🙂

  3. anonim dedi ki:

    cesur ses; sen olsan olsan sahibinin sesi olursun. Sen yinede bu yorumu olduğu gibi sahibine ilet.
    ben adam gibi eleştirdim ve eleştirimin arkasındayım. organizasyonunuz tek kelimeyle rezalet.

    1. cesur ses dedi ki:

      neyin ilkelliği ya elin fransızları beğeniyo ama size yaranılmıyo.bu arada akp li değilim iyi olanı takdir,kötü olanı eleştirrim senin gibi yanlı değilim.