site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Filiz Ceritoğlu Sengel seçim çalışmalarını hızlandırdı

Filiz Ceritoğlu Sengel seçim çalışmalarını hızlandırdı
25.02.2024
A+
A-

CHP Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel Seçim Çalışmalarına Hız Kattı.

Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetimi ve meclis üyeleri, geçmiş dönemde de görev almış isimlerin ve meclis üyelerinin desteğiyle birlikte seçim çalışmalarına hız verdi. Sengel, Efes Selçuk’u cadde cadde, sokak sokak dolaşarak hem mevcut yönetimin hem de önceki dönemde yer almış isimlerin bir araya getirdiği güçle kampanyasına başladı.

Halkın Yoğun İlgiyle Karşıladığı Filiz Başkan Efes Selçuk Sokaklarında
Filiz Başkan, kahvehanelerde, çarşıda ve sokaklarda vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek seçim kampanyasını sürdürüyor. 2019’da kent tarihinde en yüksek oy oranıyla seçim kazanan Başkan, meclis üyesi adayları ve partilileriyle birlikte hızla çalışmalara başladı. Kahvehane ziyaretlerinde halkın güler yüzüyle karşılaşan Başkan, kendisine güvenen halkın desteğini hissetmenin gururunu yaşıyor. CHP Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Kim sahip çıkar bu kente, sokaklarına? Efes Selçuk halkı… Sokaklardayız, yepyeni kadrolarımızla, örgütümüzle, gençlerimizle, tecrübelilerimizle… Kocaman ve güçlü bir aileyiz! Asla vazgeçmeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Sahada Hızla İlerliyor
Başkan, belediye meclis üyesi adaylarını açıkladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden sahalara indi. Efes Selçuk sokaklarında gördüğü yakın ilgi ve halkın desteği karşısında mutluluğunu dile getirdi. Kahvehanelerde oturan vatandaşlarla buluşan Filiz Başkan ve beraberindeki CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Mevcut Meclis Üyeleri ile Meclis üyesi adayları, daha sonra Efes Alt Kapı ve Üst kapı esnafını ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.