site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Festival Kupasının Galibi Selçuklu Galatasaraylılar Oldu

Festival Kupasının Galibi Selçuklu Galatasaraylılar Oldu
07.09.2013
A+
A-

selcuk-futbol-turnuvasi-galatasaray (1)

45.Selçuk-Efes Festivali kapsamında Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneğinin düzenlediği Tenis ve Futbol Turnuvasının futbol karşılaşması final maçı ile sona erdi. Tenis’in finali ise bu akşam yapılacak olan karşılaşma ile sona erecek. Büyük bir heyecanla izlenen karşılaşmalarda derece yapan takımlar kupalarını 8 Eylül Kurtuluş Şenlikleri töreninde alacaklar.

Bu yıl tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Selçuk’ta birlik ve beraberlik içerisinde dolu dolu sor etkinlikleri düzenleyen Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği, sezonu “Festival Kupası” ile kapatıyor. 45. Selçuk-Efes Festivali kapsamında Tenis ve Futbol turnuvası düzenleyen Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği, turnuvada dereceye giren takımların kupalarını pazar günü saat 09.30’da İstasyon meydanındaki Kurtuluş Savaşı Anıtı önünde düzenlenecek olan selcuk-futbol-turnuvasi-galatasaray (4)8 Eylül Kurtuluş Şenlikleri programı içerisinde törenle verileceği bildirildi. Büyük bir heyecanla Selçuk Belediyesi Tören alanında devam eden futbol karşılaşması final maçını oynadı. Final maçında kızlarda Artemisler Takımı birinci olurken, erkeklerde Selçuk Galatasaraylılar Derneği maçın galibi oldu. 6 maçta bir beraberlik 5 galibiyet alan Selçuklu Galatasaraylılar, maç sonrası sevinçlerini Galatasaray marşları söyleyerek yaşadılar.

Selçuk’ta büyük mücadelelerle ilk kız futbol takımını kuran ve bu turnuvaya da iki takım çıkaran Beden Eğitimi öğretmeni Nesrin Toper’in öncülüğünde hazırlanan Artemisler Kız Futbol Takımı ile Bayan Münire takımı karşılaştı. Oynan final maçının galibi Artemisler Takımı oldu.

Erkeklerde oynanan maçın sonuçları şöyle: Birinci; erkeklerde Selçuk Galatasaraylılar Derneği, ikinci Selçuk Gençlik Spor, üçüncü Havuz Spor oldu. Centilmenlik kupasının sahibi ise Rıfkı Spor oldu.

Tenis turnuvasının son karşılaşmasının bu akşam yapılacağını hatırlatan Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği Başkanı Ümran Songun, öncelikle turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ettiğini belirterek; “Ayrıca bu turnuvada emeği geçen değerli hocalarıma ve katkılarından dolayı yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum” diyerek, tüm Selçuk halkını 8 Eylül Pazar günü saat 09.30’da İstasyon Meydanı Kurtuluş Savaçı Anıtı önünde düzenlenecek olan turnuvanın ödül törenine davet etti.

Nilüfer Öztürk Silay  Selçuk (İHA)

selcuk-futbol-turnuvasi-galatasaray (2)

belediyespor-kiz-futbol-takimi (1)

belediyespor-kiz-futbol-takimi (2)

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    tebrikler ama doping kontrolü yapılsın…

  2. eski selçuklu dedi ki:

    :))) energiii içmiştir onlar :))