site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Festival Alanında Lokma Kazanı Alev Aldı

Festival Alanında Lokma Kazanı Alev Aldı
07.09.2012
A+
A-

Festival Alanında Lokma Kazanı Alev alınca panik yaşandı.

44.Selçuk Efes Festivali etkinlikleri kapsamında, Selçuk’taki Fırıncılar adına festivalde lokma döken lokmacının yağı alev alınca, panik yaşandı. Yaşanan panikle vatandaşlar lokma tezgâhına çarptı ve tezgâh üzerinde bulunan yağ kazanı devrildi.

Lokma almak için sırada bekleyen vatandaş, lokma yağının birden alev alması üzerine panik yaşadı. Kalabalık bir ortamda gerçekleşen olayda, Vatandaşlar kaçmaya çalışırken, lokma tezgâhına çarpmaları sonucu yağ kazanı yere devrildi. Aleve dönüşen yağın restoranda oturan Alman turistin ayağına kadar sıçraması nedeniyle, turistin ayağında hafif yanıklar oluştu.

Yine olay sırasında; Alevlerin yükselmesi sonucu izdihamdan dolayı, hamile bir kadının yere düştüğü ve ayağından yaralandığı görüldü. Yaralılar Özel bir Polikliniğe ait ambulansla olay yerinden alınıp, tedavileri yapılmak üzere Polikliniğe götürüldü. Şans eseri olayda herhangi üzücü bir durumun yaşanmaması, vatandaşlar için tek teselli oldu.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. katil balina dedi ki:

    bır lokma zevkımız vardı oda bogazımıza dızıldı, ben olay yerınde lan bır vatandasım bundan sonra lokma almaya zırhla yangın sondurme tupuyle gıdıcem, bunun nasıl bır tehlıke oldugunu gormuyormusunuz, o yag ya kucuk bır cocugun uzerıne dokulseydı yada o alevler arasında tutssaydı hesabını kım verıcektı….

  2. selcuk dedi ki:

    bedava dayak bulsaniz onu bile yersiniz

  3. Efes dedi ki:

    Sıradayken ben alcam sen alcan kavgası yapıyodunuz ya

  4. Anonim dedi ki:

    KABAHAT KOCAMAN PAZARYERİ ALANI VARKEN DARACIK SOKAKLARA O ETKİNLİKLERİ KOYANDA. MİLLET BİRBİRİNİ GEZERKEN BİLE EZİYOR BIRAKIN BÖYLE BİR OLAYDA ÇIKAN PROBLEMLERİ. YA O HAMİLE KADINA BİŞEY OLSA İDİ KİM VERECEKTİ BUNUN HESABINI. ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN ÇOK BİLMİŞLER LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT. SELÇUKTA YER KITLIĞI YOK BİLDİĞİM KADARIYLA

  5. vatandaş dedi ki:

    başkan elinden gelse doğum gününü bile orada yapacak.

  6. deli dedi ki:

    yeme ozman kardeşimmm tehlikeymi

  7. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bu ne yahu bu festivalde bu kadar aksilikler??? suikast mi acaba!!!! herkese çok geçmis olsun….