site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fen işleri Müdürlüğü Çalışmalarına Devam Ediyor

Fen işleri Müdürlüğü Çalışmalarına Devam Ediyor
09.10.2013
A+
A-

cumhuriyet mah

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü dur durak bilmeden çalışıyor. Selçuk’un her metrekaresinde emeği olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her sabah “daha güzel bir Selçuk” hedefi ile mesaiye başlıyor.

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Selçuk merkezden köylere Selçuk’un her metre karesinde çalışmalarını sürdürüyor.  Hem şehir merkezinde hem de köylerde hız kesmeden asfaltlama, parke taş döşem, arazi yolu açma gibi çalışmalarını sürdüren ekipler bu hafta Cumhuriyet Mahallesi 5057 – 5013 – 5104 sokaklardaki tretuvar ve parke yol yapım işlerine devam ediyor. Yıl boyunca Selçuk’un dört bir yanında yeni parklar oluşturan, var olan parkların tadilatını yapan ve oyun guruplarını yenileyen Selçuk Belediyesi Fen İşleri Gezi Kafede ki işlerini de tamamladı. Son olarak aydınlatma üniteleri takılan Gezi Park ve Kafe’nin açılışı çok yakında yapılacak.

Selçuk Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Tarımsal Sanayi Alanındaki Meyve İşleme ve Soğuk Hava Tesisinde ise işler tıkır tıkır yürüyor. 1.Etap ihale kapsamında tesisin idari binasında mimari işler devam ederken idari binanın zemin katındaki duvarlar yapılarak odaların bölmeleri tamamlandı. Diğer yandan bu ihale kapsamında yapılacak meyve işleme ve sundurma bölümü ile soğuk hava odalarının saha betonu döküm işlerine başlanıldı. Soğuk hava odalarının soğuk hava panellerinin döşenmesi işleminin yüzde 80’i ise bitti. Şimdi soğuk hava panelleri döşenen soğuk odaların elektrik tesisatları yapılıyor. Selçuk Belediyesi’nin göz bebeği projelerinden biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi eğitim tesisi yapım işi ise hızla ilerliyor. A Blok 1.kat döşeme betonu dökülen eğitim tesisi binasının B1 blok temel betonu da döküldü ve kaba inşaat işleri devam ediyor. Selçuk Belediyesi’nin THK Üniversitesi’ne desteği de sürüyor. Selçuk’un ilk üniversitesi THK Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu ve Hava Ulaştırma Fakültesi’ni Selçuk’a kazandıran ve ona bina tahsisi yapan Selçuk Belediyesi şimdi de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile THK üniversitesi binasında yenileme çalışmaları yürütüyor. Üniversite binasında gaz beton duvar örümlerini bitirmek üzere olan ekipler ardından binanın elektrik tesisatını yenileyecek ve sonra da sıvasını yapacak.

Selçuk’un köylerine de sürekli hizmet götüren Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak bank götürerek Selçuk köylüsünü sevindirdi. Selçuk Belediyesi Fen İşleri Havutçulu Köyü’ne 16, Çamlık Köyü’ne 18, Gökçealan Köyü’ne 32, Acarlar Köyü’ne 16, Sultaniye Köyü’ne 6, Şirince’ye 20, Barutçu Köyü’ne 6 ve Zeytinköy’e 20 yeni bank taktı.

Eski Girne Köftecisi diye bilinen yeni adıyla Ayasuluk Kafe – Restoran olan yapıda tadilat işlerini sürdüren Selçuk Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri binanın mutfak ve tuvalet yapımını tamamladı. Şu anda ana bina, tuvaletler ve mutfakların çatılarının yapımı devam ediyor.

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü bu hafta tamamladığı bir diğer iş ise 14 Mayıs Mahallesi demiryolu alt geçidi merdiven kenarlarına demir korkuluk yapım işi oldu. Yaklaşık 25 metre uzunluğundaki bu korkulukların kenarlarına da led ışıklandırma yapıldı. Yeni yapılacak balık hali ile ilgili Tansaş Binası diye bilinen yapıda eski doğramaları sökerek çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şu anda da eski yer döşemelerinin sökümünü yapıyor. Atık su kanallarının yerleri açılan binada bu hafta da ara bölme duvarları yapımına başlanacak.
Selçuk Belediyesi Basın Bürosu

koylere bank

tren yolu korkuluk

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    zaten fen işleri hep yollara taş döşesin werdğimz dilekçenin haddi hesabı yok bir kere bile gelip ilgilenmednz

  2. Anonim dedi ki:

    Lütfen öğretmen evinin yanındaki sokağın çukurlarını kış gelmeden doldurunuz..

  3. 5103 dedi ki:

    cumhuriyet mahallesi 5103 sokağa bir kaldırım yaptınız maşallah dillere destan yolun birtarafı üç buçuk metre bir tarafını seksen santim. buradan sayın başkana sesleniyorum. bir gelip sokağa baması. sayın başkan gelip gördünüzmü bilmiyorum ama .bir gelin sokağı bir inceleyin. yarın öbürgün bu sokakda yaşayan vatandaşlar araç parkı yüzünden kavga çıkarırsa bunun sorumlusu siz olursunuz