site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Felipe Melo’dan olay Lionel Messi itirafı!

Brezilya Milli Takım formasını 22 kez giyen, bir dönem Galatasaray’da da top koşturan Felipe Melo, Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Felipe Melo’dan olay Lionel Messi itirafı!
27.12.2020
A+
A-

Türkiye’de 4 sezon Galatasaray forması giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi ile milli takımdaki karşılaşmasından bahsetti.

Brezilya Milli Takımı ile 22 maça çıkan Felipe Melo, Lionel Messi’ye karşı oynadığı maçlarda çok zorlandıklarını anlattı.

TEKME İTİRAFI

Arjantinli süper yıldıza karşı oynamanın zorluğundan bahseden Melo, Messi’yi durdurabilmek için birçok kez tekmelemek zorunda kaldıklarını itiraf etti. 

“TEKMEDEN KORKMUYOR”

Lionel Messi’nin tekmeden korkmadığını belirten 37 yaşındaki oyuncu, “Messi özel bir oyuncu. Tekmeden korkmuyor. Ona vurduğunuzda, tekrar kalkıyor ve daha fazlası için oynamaya devam ediyor. Bana göre tarihin en iyi 3 ismi arasında yer alıyor.” diye konuştu.

“DURDURMAK İMKANSIZ…”

Messi’yi durdurabilmek için sürekli adam değişerek oynadıklarını söyleyen Melo, “O eşsiz bir oyuncu. Brezilya’da ona karşı oynadığımızda, sürekli adam değiştirdik. Aksi taktirde böyle bir oyuncuyu durdurmak imkansız olur.” ifadelerini kullandı.

ÜLKESİNE DÖNDÜ

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra ülkesine dönen Melo, kariyerine Palmeiras’ta devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.