Selçuk Haber

Fatih Çankaya Alkışlarlarla Uğurlandı

IMG_0718

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne atanan Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak alkışlarla uğurlandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne terörle şube müdürü olarak atanan Çankaya hiç ara vermeden yeni görevine başladı. Mesai arkadaşlarına ve ilçedeki basın mensupları ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerine veda etmek için Selçuk’a gelen Çankaya. Selçuk Emniyet Müdürlüğü makamında basın mensupları ile kısa bir sohbet ederek, ben burada kendimi bir Selçuklu gibi hissettim. Sebebine gelince, Selçuk Halkı’nın bizi kendine yakın görmesinden kaynaklandığına inanıyorum. Burada hayatımın en keyifli bir buçuk yılını geçirdim.

Bu çerçevede teşkilat olarak, Selçuk halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Eğer başarabildiysek ne mutlu bizlere. Emniyet Müdür yardımcım Oğuzhan Şahin’e ve tüm mesai arkadaşlarıma 7 gün 24 saat Selçuk’a verdikleri hizmet için çok teşekkür ediyorum dedi.

Selçuk Emniyet Müdürlüğü lokalinde mesai arkadaşları ile bir araya gelerek Emniyet personeliyle de vedalaşan Çankaya, basın mensuplarının ve mesai arkadaşlarının alkışlarıyla Selçuk’tan uğurlandı.
 
İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne atanan Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’nın yerine İzmir Merkezden 3.sınıf Emniyet Müdürü Uğur Er’in göreve geleceği öğrenildi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version