site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fatih Çankaya Alkışlarlarla Uğurlandı

Fatih Çankaya Alkışlarlarla Uğurlandı
28.12.2013
A+
A-

IMG_0718

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne atanan Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak alkışlarla uğurlandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne terörle şube müdürü olarak atanan Çankaya hiç ara vermeden yeni görevine başladı. Mesai arkadaşlarına ve ilçedeki basın mensupları ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerine veda etmek için Selçuk’a gelen Çankaya. Selçuk Emniyet Müdürlüğü makamında basın mensupları ile kısa bir sohbet ederek, ben burada kendimi bir Selçuklu gibi hissettim. Sebebine gelince, Selçuk Halkı’nın bizi kendine yakın görmesinden kaynaklandığına inanıyorum. Burada hayatımın en keyifli bir buçuk yılını geçirdim.

Bu çerçevede teşkilat olarak, Selçuk halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Eğer başarabildiysek ne mutlu bizlere. Emniyet Müdür yardımcım Oğuzhan Şahin’e ve tüm mesai arkadaşlarıma 7 gün 24 saat Selçuk’a verdikleri hizmet için çok teşekkür ediyorum dedi.

Selçuk Emniyet Müdürlüğü lokalinde mesai arkadaşları ile bir araya gelerek Emniyet personeliyle de vedalaşan Çankaya, basın mensuplarının ve mesai arkadaşlarının alkışlarıyla Selçuk’tan uğurlandı.
 
İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne atanan Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’nın yerine İzmir Merkezden 3.sınıf Emniyet Müdürü Uğur Er’in göreve geleceği öğrenildi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

IMG_0685

IMG_0703

IMG_0708

IMG_0714

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Ateş dedi ki:

    müdürüm gülen yüzünüzü çok özlüyecegiz yeni görevinizde başarılar.

  2. meçhul polis dedi ki:

    güle güle gidin sayın müdürüm yolunuz açık olsun biz sizden memnunduk allahta sizden razı olsun. yolunuz açık olsun
    biz sizi unutmayacağız sizde bizleri unutmayın. sizle ve Oğuzhan müdürümle çalışmak çok zevkliydi. onuda seviyoruz

  3. Anonim dedi ki:

    Selçuk halkı sizinle yenileri yaşadı. Yeni görevinizde başarılar.