site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Evrak Çantası Modelleri

Evrak Çantası Modelleri
27.10.2020
A+
A-

Hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılmakta olan evrak çantası modelleri ofis işi yapanlar ve gün boyu evrak taşımak zorunda olanlar için oldukça kullanışlı materyaller olarak kabul ediliyor. Kullanımları oldukça kolay olan ve son derece pratik olan bu çantalar genel olarak siyah renk tonlarına sahiptir. Tüm ofis işlerinde daha uyumlu kullanılabilmesi için siyah renk tonları tercih edilir.

A4 Boyutunda Evrak Çantası Modelleri
A4 boyutunda ve daha büyük boyutlarda tüm evraklarınızı rahatlıkla taşıyabilmeniz için tasarlanan evrak çantası modelleri en uygun fiyatlarla yerini alıyor. Aynı zamanda bu çanta modellerinde birden fazla bölüm yer alıyor. Evraklarınızı ister alfabetik sıraya göre ister kendi dizaynınıza göre tercih ederek taşıyabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Evrak Çantası Modelleri
Oldukça uygun fiyatlarla sizlere sunulmakta olan evrak çantası modelleri sayesinde artık hem evraklarınızı hem de küçük ofis eşyalarınızı, kalem ve türevlerini rahatlıkla taşıyabilirsiniz. https://www.tergan.com.tr/erkek-evrak-cantasi adresinde tek tıkla erişim sağlayabilir ve buradan gerekli olan tüm çanta modellerini temin edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.