site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Evde kilo verme için kolay yöntemler

Birbirinden kolay yollarla evde kilo verme yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca, evde hızlı zayıflama kürleri tarifleri sunuyoruz.

Evde kilo verme için kolay yöntemler
08.04.2022
A+
A-

Hayalinizdeki kiloya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Çünkü, evde kilo verme için harika yöntemler var. Öncelikle, özel haberimizi dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz. İşinize yarayacak faydalı bilgiler öğrenebilirsiniz.

Meyve yiyerek kilo verebilirsiniz.

Sonrasında, size uygun olan bilgileri defterinize veya telefonunuza kaydedin. Hemen bugün, hedefinize doğru “Yüksek Topuklar” ile adım atın. Haydi, başlayalım!

1. Kilo vermenin ödüllerini fark edin

Dengeli beslenme ile sağlığınızı koruyun.

İlk olarak, bakış açımızı yenileyelim mi? Esasında diyet yapmak ve kilo vermenin ödülleri vardır. İstediğiniz kıyafetleri giymek, daha sağlıklı olmak, enerji seviyesinin yükselmesi, yiyecek masrafının azalması gibi… Bu kez diyete başlamadan önce defterinize sizin için kazançları yazın.

2. Tarçınlı süt ile iştahınızı dengeleyin

Tatlı isteğini kesmek için tarçınlı sütten yararlanın.

Zaman zaman tatlı veya açlık atakları mı oluyor? Bunun önüne geçmek için tarçınlı sütten yararlanabilirsiniz. Tokluk hissi verir, kilo vermeye yardımcı olur. Tarifi ise çok kolay: Bir su bardağı sıcak süte bir çay kaşığı toz tarçın ekleyin ve afiyetle için.

3. Evde dans ederek kilo verebilirsiniz

Evde kilo verme için dans ederek kalori yakın

Hava sıcak veya soğuk olduğunda yürüyüşe çıkmaktan çekiniriz. Ama evimizin rahatlığında, istediğimiz her an dans ederek kilo verebiliriz. Çünkü, tüm vücut kasları çalışır, kalori yakar ve terleriz. Evet, gerçekten de dans etmek evde eğlenceli kilo vermek için harika bir yoldur.

4. Saat başı bir bardak suyunuzu için

Mutlaka suyunuzu için ki zayıflamak kolay olsun.

Masanın veya tezgahın üstünde mutlaka bir sürahi su bulundurun. Saat başı bir bardak suyunuzu için. Çünkü, bu sayede kilo vermek kolaylaşır. En önemlisi ise tokluk hissi verir. Dengeli şekilde beslenip sağlıklı kilo verebilirsiniz. Lütfen, bunu hafife almayın: Hayalinizdeki kiloya ulaşmak için suyunuzu için.

5. Yeşil çay ile yağ yakmayı hızlandırın

Yeşil çay içerek evde kilo verme kolaylaşır.

Evde kilo verme için en büyük yardımcılardan biri yeşil çaydır. Bilimsel çalışmalar, yeşil çayın sağlık ve diyet üzerindeki etkisini kanıtlıyor. Kahvaltıdan bir saat sonra veya akşama doğru bir fincan yeşil çay içerek metabolizma hızının yükselmesini sağlayabilirsiniz.

6. Beslenme günlüğü tutarak zayıflayın

Gün boyunca neler yaptığınızı yazın.

Bazen, pek bir şey yemediğimizi ama buna rağmen kilo aldığımızı düşünürüz. Peki, gerçekten böyle mi? Beslenme günlüğü tutarak, uyandığımız andan uyuyana kadar yiyip içtiklerimizin kaydını tutabiliriz. Bu sayede, tarafsız bir gözle kendimizi görebilir ve buna göre düzeltmeler yapabiliriz.

7. Haftada iki kere yoğurt kürü yapabilirsiniz

Yoğurt kürü yaparak evde kilo verebilirsiniz.

Son tavsiyemiz ise gerçekten çok işe yarıyor, hemen deneyebilirsiniz. Zencefilli yoğurt kürü, evde kilo verme için harika bir yoldur. Haftada iki kere akşam yemeğinden birkaç saat sonra yiyebilirsiniz.

Yoğurt kürü tarifi: Hepsinden birer çay kaşığı ve toz olmak şartıyla zencefil, zerdeçal ve tarçını bir kase yoğurda karıştırın. Akşam yemeğinden birkaç sonra yiyin. Uyuyana kadar üç dört bardak su için. Bu yöntemi kullananlar, çok güzel sonuçlar alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.