site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ev Dışı Tüketim Fuarı Kuşadası’nda Başladı

Ev Dışı Tüketim Fuarı Kuşadası’nda Başladı
23.02.2016
A+
A-

Aegean Hosttech Fair Platform 2016 Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Ev sahibi olması nedeniyle Kuşadası Belediyesi’nin de stant açtığı fuar 21 Şubat’a kadar devam edecek.

Ev dışı tüketim alanında faaliyet gösteren 300’ün üzerinde sektör temsilcisini bir araya getiren Aegean Hosttech Fuarı 18 Şubat’ta düzenlenen bir açılış töreni ile başladı. Açılış törenine çok sayıda katılımcıyla birlikte Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Aydın İl Kültür Ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Tufan Asrav ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Cem Aslan da katıldı.

Açılış töreninde konuşan Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan “Türkiye’nin en büyük kongre merkezlerinde biri olan Efes Fuar ve Kongre merkezinde böyle güzel bir organizasyonda bulunmak bizi gururlandırıyor. Bu platformda ilerleyen zamanda daha birçok önemli iş yapılacağına ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen turizmin canlı kalacağına inanıyorum. Yaşanan olumsuzlukların kısa süre içerisinde biteceğinden ve ülkemizin huzura kavuşacağından eminim. Bu organizasyona emiği geçen herkesi kutluyor ve bu kongre merkezinde daha nice büyük organizasyonda görüşmeyi diliyorum” dedi.

Fuar kapsamında TAFED ve Adnan Menderes Üniversitesi işbirliği, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği’nin desteğiyle düzenlenen Ulusal Ege Şefler Şampiyonası ve Ulusal Üniversiteler Aşçılık Şampiyonaları en lezzetli yemeği yapmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen aşçıların performanslarına sahne oldu. Dünya Şefler Birliği Kıtalararası Başkanı Thomas A. Guler, Avrupa Sorumlusu Christos Gkotsis ve Dünya Master Şefler Birliği Eş Başkanı Gary Filbey’in jüri üyesi olduğu şampiyonalar katılımcılardan yoğun ilgi gördü. 1. Ege Şefler Şampiyonası’nda ilk gün 6 kategoride kıran kırana rekabet yaşandı. Nejdet Efetürk et yemeği tabağı kategorisinde altın madalyaya layık görüldü. Efetürk’e madalyasını Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ile Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka verdi. Diğer dallarda ise birbirinden lezzetli yemeklere imza atan şefler 7 gümüş, 15 bronz madalya ile ödüllendirildi.

evdisi_uretim_kusadasi1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.