site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Etek

Etek
29.11.2020
A+
A-

Kadına özgü bir parça olan etek modelleri kadınsı yönleri ortaya çıkarması ile dikkat çeker. Çeşitli boylardaki etekler pek çok desen ve model sayesinde kendisini farklılaştırır. Mini etekler, midi boy, diz üstü ya da bilek boy etekler arasında her kadın kendi tarzına uyanı bulabilecektir. Kumaş eteklerin yanı sıra keten, şifon, deri, kadife gibi daha pek çok seçenek mevcuttur. En trend etek modellerini tercih ederek seçiminizi yapabilirsiniz.

Etek Modelleri
Yaz aylarında efil efil olması ile çokça kullanılan etekler kışın ise çizmelerle şıklığın adresi olmaktadır. Böylece etek mevsimsiz ve zamansız olarak kullanılan eşyalar arasında yerini alır. Casual giyimde, iş hayatında, piknikte ya da düğünde etek giymek oldukça şık ve özenli bir görünüm yaratır. Yaz ayları için cıvıl cıvıl desenleri tercih ederken, soğuk havalar için daha koyu tonlardan yana tercihinizi kullanabilirsiniz.

Feminen bir görüntü yaratan etekler aynı zamanda çekici görünmek isteyenlerin tercihidir. Özellikle deri gibi kumaşlar, mini boy etekler daha kışkırtıcıdır. Bu etekleri gömlek ya da bluzlarla kolaylıkla kullanabilirsiniz. Eğer daha şık görünmek isterseniz ışıltılar, güpürler, ten gösteren detaylar imdadınıza yetişecektir.

Etek giyilmesi halinde ayakkabı son derece ön plana çıkar. Eğer en sevdiğiniz ayakkabınızı giyiyorsanız üzerinde mutlaka etek tercih ederek ayakkabınızı çok daha iyi sergileyebilirsiniz. Hem tarzınıza hem de bedeninize uyan etek seçimleri ile kendinizi daha kadınsı hissedeceksiniz.

Siz de tüm etek ürünleri için https://www.peraclub.com/etek-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.