site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnaf ve Sanatkârlar Odasından Şirince Ziyareti

Esnaf ve Sanatkârlar Odasından Şirince Ziyareti
31.12.2012
A+
A-

esnaf-odasi-sirince (1)Seçildikleri günden bu güne aralıksız olarak ilçe merkezi ve köylerdeki esnaflara ziyaret düzenleyen Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası son olarak Şirince köyü esnafını ziyaret etti.

21 Aralık 2012’de kıyamet kopacağı söylentileri ile dünyanın gündemine oturan Şirince köyünde esnaf ziyareti gerçekleştiren Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası yöneticileri esnafın yaşadığı mağduriyet hakkında bilgi aldılar. Büyük beklenti içine giren fakat ölçüsü kaçan yasaklar nedeni ile beklediğini bulamayan Şirince esnafı ile sohbet eden yöneticiler açık olan dükkânları tek tek dolaşarak ziyarette bulundular. Aralıksız devam eden esnaf ziyaretlerini bundan sonra da devam ettireceklerini söyleyen Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Güller seçimden seçime kapı çalmadıklarını söyleyerek, iyi ve kötü zamanda esnafımızın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Haber: Özgür AYDOĞAN

esnaf-odasi-sirince (2)

YORUMLAR
  1. erdogan arna dedi ki:

    Esnafın yanında olmalı oda dediğin görevdeki arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim

  2. Anonim dedi ki:

    seçim var galiba piyasaya çıkmışlar agalar, son bir aydır bir kaç yere gittiler şimdi çıkmışlar esnafla hep iç içeyiz diyorlar gececeksiniz siz onu kardesim

  3. Dertli esnaf dedi ki:

    Ha şöyle çıkın bakalım bi esnafın yanına, ama sadece tanıdıklarınıza değil. Herkese gidin bi dinleyin, sonra Başkana aktarın ki başkan da duysun. Çünkü başkan ara sıra zahmet edip inemiyor çarşıya. Çekiniyor herhal.

  4. ali batur dedi ki:

    hani abilerimiz bu sefer takim elbiselerini sari gravatlarini takmamislar