site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Eskiz Defteri

Eskiz Defteri
26.05.2021
A+
A-

Sanatçıların ve modacıların akılarında ki fikirleri kâğıda aktarmasına yardımcı olan defterlere eskiz defteri denilmektedir. İlham dediğimiz o yaratıcılık anının ne zaman geleceği belli değildir. Hayatın içinde herhangi bir an insanın yaratıcılığını tetikleyebilir. Eskiz defteri işte böyle anlarda oldukça önemli olmaktadır. Bu defter farklı boyutlarda olabilmektedir. Yanınızda nasıl taşıyacağınıza göre istediğiniz boyutta seçebilirsiniz. Seçiminize yön verecek bir diğer unsurda çiziminizi yaparken kullanacağınız kalemdir. Eğer kaleminize uygun özellikte sayfaları olan bir defter seçmezseniz sayfalar arasında renk geçişi olabilir.

Düşünceleriniz Ziyan Olmasın
Eskiz defterleri sert kapaklı ürünlerdir. Bu sayede istediğiniz yer noktada bir masaya ihtiyaç duymadan kolayca kullanabilirsiniz. Eğer daha kullanışlı hale getirmek isterseniz eskiz defteri üstüne tutturabileceğiniz kalem takma aparatlarıyla kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede yanınızda bir kalemliğe ihtiyaç duymazsınız. Kompakt bir eskiz defteriniz olur. Defterinizin sayfalarını da kendiniz kullanımınıza göre seçebilirsiniz. Hafif bir defter taşımak istiyorsanız 10 yapraklı defterler bulunmaktadır. Eğer gün içinde çok çizim yapıyorsanız ve ağırlık önemli değilse 50 yaprağı olan eskiz defterleri de kullanabilirsiniz. https://www.guvensanat.com/eskiz-defteri internet sayfasında eskiz defterleri sizleri bekliyor!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.