site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esener: Şehit Versek de Bu Yoldan Caymayacağız

Esener: Şehit Versek de Bu Yoldan Caymayacağız
27.01.2014
A+
A-

selcukta-giyabi-cenaze-namazi (2)

İstanbul Esenyurt’ta MHP Seçim Bürosu’na yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Selçuk’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Selçuk Tahsinağa Camiinde ikindi namazından sonra kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP İlçe Başkanı Ali Gümrah, MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener, partililer ve Selçuklu vatandaşlar katıldı. Gıyabi cenaze namazında hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için dua okunup, helallik istendikten sonra parti önüne geçen grup adına açıklama yapan Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; ‘‘Dün İstanbul Esenyurt MHP İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışı esnasında azılı ve bölücü katiller tarafından alçakça, kalleşçe ve kahpece bir saldırı düzenlenmiştir.

Saldırganlar ellerine aldıkları taş, sopa, bıçak ve silahlarla aziz dava arkadaşlarımızı hedef almışlar ve ortalığı kana bulamışlardır.

İnsanlıktan zerre kadar nasibini almamış dağ tecrübeli şehir eşkıyaları yine ölüm saçmış, yine vatan ve millet sevdalılarını can evinden vurmuştur.

Esenyurt’taki hain ve vahşi saldırıda bir dava arkadaşımız şehit düşmüş, beş dava arkadaşımız da yaralanmıştır.

Üzüntümüz çok büyük, acımız tarifsiz ve kelimelere sığmamaktadır.

Ömrünü davasına adayan ruhu soylu, kalbi temiz, alnı açık, başı dik merhum Ülküdaşımız Cengiz Yücel (Akyıldız) Bey’i kaybetmenin derin sızı ve kederi hepimizin yüreğine hançer gibi saplanmıştır.

Bir arkadaşımızın şehit olmasına, beş arkadaşımızın yaralanmasına sebebiyet veren kanlı eylem her yönüyle aydınlatılmalıdır.

Hükümetin “terör bitti, analar ağlamayacak, barış geldi” propagandasını fırsat bilerek dağdan şehirlere inen, caddeleri ve sokakları mesken tutan teröristler toplumsal dokuya ve toplumsal huzura daha fazla zarar vermeden etkisizleştirilmelidir.

Devletin tüm güvenlik ve istihbarat birimleri Fetret Devri’nin sisinden çıkarak dikkat ve ilgilerini suçlulara yöneltmelidir.

Başbakan Erdoğan’ın teröristlerle müzakeresi militanları cesaretlendirmiş, silaha sarılmaları konusunda yüreklendirmiştir.

Hükümet rüşvet ve yolsuzluk iddialarını örtebilmek için emniyete operasyon yaptıkça, deneyimli polisleri görevlerinden uzaklaştırdıkça canilere gün doğmuş, önleri açılmıştır.

Partimize ve dava arkadaşlarımıza yapılan saldırı aynı zamanda demokrasiyi, aynı zamanda kardeşliğimizi, aynı zamanda Türk siyasetini hedeflemiştir.

Ülkücü hareket Türkiye’nin düşürülmeye çalışıldığı uçurumun farkında ve şuurundadır.

Efendilerinden ihale ve emir alan terör maşalarının niyetlerini de çok iyi görmekte ve anlamaktadır.

Şüphesiz ki, Türkiye’nin kardeş kavgasının içine çekilmesi için oynanan oyunlar, yazılan bayat senaryolar, kurulan tuzaklar elbette tutmayacak, elbette başarılı olamayacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni meşru zeminlerden uzaklaştırmaya, sonu olmayan mecralara itmeye kimse tevessül etmemeli, bunu aklından dahi geçirmemelidir.

Şehitlerini omuzlayarak, gazilerini kucaklayarak, milletine sevdalanarak 45 yılı deviren bu kutlu hareket mücadelesini sokaklarda değil, iktidar yolunda sürdürecektir.

Ülkücü Hareket bu konuda kararlıdır.

Başta Başbakan ve hükümeti olmak üzere, partimiz ve aziz dava arkadaşlarımız üzerinde sinsi plan yapan tüm çevrelere tarihe not düşecek şu hatırlatmaları yapıyoruz.

Biz ihtiyaç doğarsa; millet ve memleket uğruna ne can vermekten, ne bedel ödemekten korkmayız, çekinmeyiz, kenara çekilmeyiz.

Biz ki idam sehpalarını yıkarak, düşmanlıkları yenerek, eziyetleri, mahrumiyetleri, mahkûmiyetleri ülkülerimizin aleviyle yakarak bugünlere geldik.

Bulunduğumuz noktadan geriye dönüş yoktur, olmayacaktır.

Şehit versek de bu yoldan caymayacağız.

Saldırılarla kuşatılsak da hak ve hakikat yolundan çıkmayacağız.

Başbakan Erdoğan ve kayırıp kollayıp sokağa bıraktığı terör şebekeleri bu gerçekleri bir an olsun unutmamalıdır.

Şu da çok iyi bilisin ki, dava arkadaşlarımızın mübarek kanları asla yerde kalmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Yusufiyeli Cengiz Abimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz.

Saldırıdan yaralı kurtulan değerli dava arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Merhum şehidimizin en başta ailesi olmak üzere, hepimizin başı sağ olsun.

Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

Son sözümüzü söylüyoruz, duysun bunu hainler, işbirlikçiler, açılım sevdasına düşenler…

Ne Mutlu Türk’üm Diyene diyemeyenlerin, Andımızdan rahatsız olanların, Müslümanım deyipte Emperyalizme, Siyonizme hizmet edenlerin, Türk’e kalkan ellerin ve de vatan hainlerinin canı cehenneme’’ dedi.

Basın Açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.


HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

esenerkonusma2

selcukta-giyabi-cenaze-namazi (1)

selcukta-giyabi-cenaze-namazi (3)

selcukta-giyabi-cenaze-namazi (4)

selcukta-giyabi-cenaze-namazi (5)


HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

  2. selçuk dedi ki:

    dağdan indirin sonrada düz ovada siyaset yaptırın bu pkk lı hainlere..Allah belanızı versin

  3. ihsan dedi ki:

    100 tl harçlık alıp mitinglere gidip kefen giyen zevatlar..kefeni giyip toprağa kimin düştüğünü görün….şow yapmak için giydiğiniz kefenler inşallah tez zamanda gerçek kefeniniz olur.

  4. Ahmet Çipli dedi ki:

    Meslektaşımız Cengiz Akyıldız’a ve MHP teşkilatına yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum. TC’nin getirildiği hal bize her şeyiyle 80 öncesinin provakosyonlarını hatırlatır hale gelmiştir.Olaylarla dolu bir seçim sürecine gireceğimiz açıktır. Türk gençliği uyanık olmalı, tuzaklara düşmemelidir.Kendi derdine düşen emniyet güçleri bu olayı bir an önce aydınlatmalı,azılı katilleri adalete teslim etmelidir.Meslektaşımıza tanrıdan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm MHP camiasına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.

  5. Mehmet dedi ki:

    Sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar böyle güzel bir etkinlik yaptığınız için keşke olmasaydı, bu öldürülme olayı lütfen çok dikkatli olun bunların amacı ülkeyi kardeş kavgasına götürmek ve kaosa sürüklemek
    sizlere inanıyor ve güveniyoruz

  6. dönerci dedi ki:

    mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. selçukta pek alışık olmadığımız bir hareket tarzı bu gıyabi cenaze namazı ama güzel olmuş videodan da izledim. yeni bir tarz getirmişsiniz selçuka bravoo

  7. Ali CAN dedi ki:

    Esenyurt MHP Seçim Bürosu’na yapılan menfur saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a tanrıdan rahmet dilerim. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun.

  8. Anonim dedi ki:

    tek umudumuz sizsiniz ne olur kurtarın bizi bu chp ve akp den

  9. Anonim dedi ki:

    Allah kabul etsin arkadaşlar ahde vefalı olduğunuz için helal olsun.

  10. med dedi ki:

    canabı allah gani gani rahmet eylesin.ruhun şad mekanın cennet olsun.