site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Geçmişi Olmayan Adam

Geçmişi Olmayan Adam
09.01.2013
A+
A-

gunay-manset1

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın 1977 ve 2007 yılları arasındaki 30 yıllık süreçte ne yaptığı merak konusu… Zira TBMM ve AKP’ye baktığınızda Günay’ın siyasete atıldığı ilk 30 yıllık tarihle ilgili bilgi edinemiyorsunuz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nin internet sitelerinde milletvekillerinin, bakanların ve başbakanın özgeçmişlerinin yer aldığı bölümde ilginç bir ayrıntı göze çarpıyor.

GÜNAY O 30 YILDA NE YAPMIŞTI?

1977 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden en genç milletvekili olarak TBMM’ye giren ve 12 Eylül Askeri darbesinden sonra 1 yıl hapis yattıktan sonra, 1986′da SHP’de Ankara İl Başkanlığı ve Genel Sekreter Yardımcılığı (1990-1991) görevlerinde bulunan Günay, 9 Eylül 1992’den 1994 sonuna kadar CHP’nin Genel Sekreterlik görevinde bulundu. 1999 Genel seçimlerinde CHP’nin Genel Başkanlığı’na aday oldu ve CHP’den ihraç edildi.

2007 Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçerek büyük sürpriz yaptı. 60. Hükümet’in başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kültür ve Turizm Bakanı olarak atandı.

Kaynak: EgeninSesi.com

gecmisi-olmayan-adam

ertugrul-gunay-chp

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    GEÇMİŞİNİ UNUTUP, KENDİ ONURUNU SİYASİ KARİYER UGRUNA SATIŞA ÇIKARIP AKP KADROSUNDA GÖREV ALAN BİR KARAKTER OLAN ERTUGRUL GÜNAY, ZATEN 30 YILLIK GEÇMİŞİNİ KENDİ SİLME BAŞARISINA ULAŞMIŞTIR. CHP SEÇMENİ TARAFINDAN SEVİLEN ERTUGRUL GÜNAY, SİYASİ KULVAR DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK, NE KADAR SOSYAL DEMOKRAT OLDUGUNU GÖSTERMİŞTİR. CHP ÇATISI ALTINDA LIHT SOSYAL DEMOKRATLARA YER OLMADI İÇİN KENDİSİ EN DOĞRU KARARI VERMİŞ BULUNMAKTADIR.

  2. Anonim dedi ki:

    bunları havaya atsan kuş suya atsan balık olur.bunlar gömlek degiştirmede yılanı bile sollar.ankaranın durumu bu ya selçugunki ne acaba….ilçe baskanıda belediyeye adı geçen şahısta aynı kültürle büyüyüp şimdilerde değişime uğramışlar..eskiden şarkıcılar degişiyordu şimdilerde siyasetçiler….

    1. Anonim dedi ki:

      BAK BU KONUDA haklısıınız ne yazık ki ak partinin daha önce ki dönem çıkan adayı ve bu dönem de çıkacak olan adayı bir chp kökenli ve ak parti ye üye dahi olamayan biri oldu. gelecekte chp den bir teklif gelse kendisi belki de chp de yer alacak durum vahim 

  3. Anonim dedi ki:

    ya kardesım bir sıyası partıde sıyaset yapmak kımsenın tekelınde değildir.cumhurıyette chp vardı ne yanı birtek o partıden mı olmak lazım.chp lı akp de sıyaset yapamazlar mı.çok bilmişler. her 3 kısıden 2 sı akp ye oy verıyor.sonuc olarak herkes değişime uğramış.bir tek sız kalmısınız değişmıgen dınazorlar…

    1. ATA dedi ki:

      varsın biz dinazor olalım Allaha şükür ki bölücübaşı ile görüşenlere destek olanlardan değiliz, köylüye hadi ananı da al git diyenlerden değiliz, Mehmetçiğin katili eli kanlı Barzani’yi ayakta alkışlayıp, onunla gurur duyanlardan değiliz, teröristbaşına “Sayın”, şehide “kelle” diyenlerden değiliz; terör örgütü PKK’nın saldırıları neticesinde askerlerimizin şehadet mertebesine ulaşmasına “birkaç Mehmet’in ölümü” yakıştırması yapanlardan değiliz; şehit cenazelerinde gülenlerden, öğretmenlere “şahsiyetsiz” imâsında bulunanlardan değiliz Allaha şükür. Allaha şükür ki AKEPE li değiliz. Biliyoruz ki bugün iktidar akepe olduğu için orda yer alanlar yarın iktidar başka parti olunca iktidar olan partiye geçecekler. Ortama göre renk değiştiren Bukalemun olmaktansa omurgalı dim dik duran dinazor olmak daha iyidir.