site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ertuğrul Günay Selçuk’ta Temaslarda Bulundu

Ertuğrul Günay Selçuk’ta Temaslarda Bulundu
06.08.2013
A+
A-

ertugrul-gunay-selcukta (2)

Kültür ve Turizm Eski Bakanı İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay Selçuk’a gelerek bazı incelemelerde ve temaslarda bulundu. Ertuğrul Günay yapmış olduğu ziyarette Selçuk benim için ayrıcalığı olan bir yer onun için Selçuk’un yeri benim için çok farklı. Ben siyasi hayatım boyunca hep doğruları söyledim ve söylemeye de devam edeceğim dedi.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Selçuk’u ziyaret etti. Kendisini Selçuk’ta AKP İlçe başkanı Sema Yeşilçimen ve partililer karşıladı. Parti binasında bir basın toplantısı yapan Ertuğrul Günay şunları söyledi; “ Dün İzmir de parti toplantısı yaptık. Erken bayramlaştık. Antalya’ya gidiyordum. Benim zamanımda Selçuk’ta başlanan çalışmaları görmek için bugün buraya geldim. Bu sene gergin bir üç aylar yaşadık hele Ramazanda yaşanmaması gerekenleri yaşadık. İnşallah bayramda bu gerginlik yumuşar. Siyaset bu kadar gerginleşmeye değmez. Aynı gemideyiz. Aynı ülkede yaşıyoruz. Hele siyasi husumet bir topluma ve ülkeye yarar getirmez. Bakın çevremize Mezopotamya topraklarındaki Arap ülkelerine hepsinde kan gövdeyi götürüyor. Bir ateş topuna döndüler. Bu öldürmeler ölmeler hiç iyi değil. Bakın en yakınımıza Irak’a, otuz sene önceki Irak’ta neler oldu olmaya devam ediyor. Kim kimi öldürüyor. Mezhep uğruna değer mi? Elleri birbirlerinin gırtlaklarında.

İşte Arap ülkelerinde olduğu gibi cehalet ve bağnazlık İslamiyet’in olduğu kadar insanlığında en büyük tehdidir. Gezi parkı olayı gerçeklerden saptırıldı siyasi malzeme yapılmak isteniyor. Gerçek çevreciler, taksim kadar kendi yaşadıkları çevreleri ile de ilgilensinler ben onların yanındayım. Biz 1950 ler den bu yana estetik duygulardan yoksun şehirler kurmuşuz. Bizim dinimiz de göğe yükselmek “ŞİH” tir. Günahtır. Sayın başbakan bir gökdelen için söylediği sözü 11 yıl önce söylemeliydi. Bakın İstanbul’un her yeri gökdelen olmaya başladı.

Ben siyasi hayatım boyunca hep doğrudan yana oldum doğruları savundum. Aynı çizgide devam edeceğim. İzmir de ki belediye seçimlerinde aday değilim ama aday olan arkadaşlarım benim kriterlerimi de seçim bildirgelerine alırlarsa onlarla be5raber canla başla çalışırım. Selçuk ve Efes benim için çok ayrı bir yer. Efesi dünya miras listesinde görmek en büyük isteğimdir’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

ertugrul-gunay-selcukta (1)

ertugrul-gunay-selcukta (3)

ertugrul-gunay-selcukta (4)

YORUMLAR
  1. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Laz Oğlu çok teşekkür ederim.Verdiğiniz destek bizim için çok önemli. Oğluma 8,5 yıl hapis verdiler.İnsanları domuz bağları ile öldürüp oturma odalarına gömenler, mehmetçiklerin katilleri elini kolunu sallaya sallaya ortalıkta dolaşırken tek suçu Atatürk ve Vatanseverlik olan insanların mahkum edilmesi çok acı.

  2. kemal dedi ki:

    Evet ben övüyorum belediyeyi, benim gibi bu şehrin çoğunluğu da övüyor, hemde gurur duyuyorum, eleştirenlerinde nedenini partizanlıkla veya çıkar çatışması olarak görüyorum. Selçuk ilçemiz her yönüyle gurur duyulacak bir ilçe… CHP li olması ayrı bir güzelliktir. Bu nedenlede RANTA teslim edilmemiş nadir ilçelerdendir. Ve ben sadece şimdiki değil önceki belediye başkanlarınıda tebrik ediyorum. Selçuk, Turizm ve tarım şehridir. Böylede kalacaktır. Sanayi, fabrika şehri değildir. 5 katlı 10 katlı apartmanlar BETON şehri hiç değildir.

  3. çiğdem bilgin dedi ki:

    selcukum hep koy kalsın insallah kotu bir şey mi?? fabrika havayı suyu kirletecek cok mu lazım fabrika …somada oturdum murgulda oturdum fabrika cevreyi mahvetmis herkesi kacirmis .

  4. çiğdem bilgin dedi ki:

    kaval calanlarin turistleri nasıl ama nasil rahatsiz ettiklerine müze onunde ve artemis sunaginda şahit oldum .turistlerin yuzunu gormeliydiniz .onları mi savunuyorsunuz ??? turistleri son derece rahatsiz etmek dilencilik yapmak kene gibi yapismak ne zaman turizm oldu ??????

  5. Öznır ÇALIKUŞU dedi ki:

    Sayın editör bu haberde yaptığım yorumum sonradan silinmiş. Çok ilginç.

  6. Anonim dedi ki:

    Zaten siz bu kafada olduğunuz için kim aday olursa olsun, gözünüz kapalı partizanlık yaparak oy kullanıyorsunuz. Liyakat ve vizyon sizin için hiç önemli değil.Geri kalmışlık hiç önemli değil. Turizm diyorsunuz, acaba turizm kenti bile olabildi mi Selçuk sizce?

  7. İSİMSOYiSİM dedi ki:

    inşallah sizler olmasanız daha mutlu yaşıycaz..

  8. eski selçuklu dedi ki:

    Chp yi destekleyen birisi olarak ( HATALI) birisi olarak keşke dediğimiz çok şey olmuştur bunlardan bitaneside oyumuzu yanlış kullanmak çok doru sölüyorsunuz yıllardır köy olarak kalan SELÇUK için yeni temellerin atılıp gelişime girmesi lazım..ama gel gelelim şu sit alanı yapannn kişi o kişiyide kulaklarını çınlatarak anıyorum :@ güseliim bölgeyi bitirdi inş değişir oraları inş..

  9. SELÇUK dedi ki:

    akp yi övüyor ve oy veriyorsunuz ya tarih sizin gibilerden elbet hesap soracak.Biz köyümüzden memnunuz parası olana 10dakika kuşadası izmir yarım saat.Biz gece istediğimiz saat dışarı çıka biliyoruz kadın erkek yanyana otura biliyor polis gelip hesap sormuyor istanbulda olduğu gibi.

  10. GÜNEŞ dedi ki:

    Bu resim eskilerin solcularının bu gün ne hale geldiklerini gösteriyor. Sayın Günay ne için toplantı yapıyor acaba bu dönem millet vekili de olamayacak, İzmir’den onu aday göstermiyorlar Selçuk’a aday olmaya gelmesin sakın….