site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Engelli vatandaşlar 2015’e eğlenerek veda etti

Engelli vatandaşlar 2015’e eğlenerek veda etti
03.01.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi, engelli vatandaşlar için Selçuk Belediyesi Düğün Salonu’nda yılbaşı eğlencesi düzenledi. Engelli vatandaşları bu anlamlı etkinlikte yalnız bırakmayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016’nın tüm insanlığa barış, huzur, sevgi ve bereket getirmesini diledi. Etkinliğe katılan tüm engelli vatandaşlara yeni yıl hediyesi dağıtan Başkan Bakıcı, etkinlik sonunda özel hazırlanan pastayı yine engelli vatandaşlar ile birlikte kesti.

Selçuk Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) üyeleri, Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile çok sayıda engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Her zaman engellilerin yanındayız

2015’i geride bırakarak yeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve sevincini toplumun her kesimin yaşaması gerektiğini dile getiren Başkan Bakıcı; “Biz de Selçuk’ta her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. Bunların içerisinde engelli vatandaşlarımız var. Onların da yeni yılını kutluyorum. Engelli vatandaşlarımızın 2016’ya mutlu girmesini sağlayacağız ve onlara her zaman sahip çıkacağız” dedi.

2016’nın öncelikle tüm insanlığa barış, huzur, sevgi ve bereket getirmesini dileyen Başkan Bakıcı; “Bütün olumsuzlukların ortadan kalkmasını ve insanların gerçekten mutlu olmasını istiyorum.” dedi.

Engelli vatandaşlar için hazırlanan bu anlamlı etkinlikten dolayı Başkan Bakıcı’ya çok teşekkür ettiğini belirten Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Necdet Arıcan; “Selçuk Belediyesi gerek engelliler gününde, gerekse bu tür etkinliklerde yanımızda oluyor ve bu nedenle bir kez daha Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben bu vesile ile 2016 yılının ülkemize ve bütün dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” diye konuştu.

2015’e müzik eşliğinde eğlenerek ve dans ederek veda eden engelli vatandaşlara yeni yıl hediyesi dağıtanSelçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, etkinlik sonunda özel hazırlanan pastayı engelli vatandaşlar ile birlikte kesti.

TJ3A7629

TJ3A7671

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.