site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Engelleri Birlikte Aştılar

Engelleri Birlikte Aştılar
21.12.2013
A+
A-

sandalye1

Sosyal yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşların yanında olmaya devam eden Selçuk Belediyesi ihtiyaç sahibi bedensel engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.

Engelli vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için bugüne kadar birçok ilke imza atan Selçuk Belediyesi, bu yönde sürdürdüğü sosyal yardım projeleri kapsamındaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Engelliler için yaptığı bir çok proje içerisinde yer alan bedensel engelli vatandaşlara da akülü sandalye hediye eden Selçuk Belediyesi geçtiğimiz günler 3 vatandaşını daha sevindirdi.

14 Mayıs ve  Cumhuriyet Mahallelerinde ikamet eden yürümekte zorluk çeken  Havva Karadayı ve Abdullah Baro kendileri için  Atatürk Mahallesinde ikamet eden İpek Kaya ise  bedensel engelli çocuğu için maddi imkanlarının yetersiz olması nedeniyle akülü sandalye alamadıklarını  belirterek belediyeye başvuruda bulundu. Bunun üzerine ilgili birimin konuyla ilgili gerekli incelemeleri yapması  sonucunda Selçuk Belediyesi  başvuruyu değerlendirerek üç vatandaşımıza akülü sandalye hediye etti.

Yoksullara, engellilere ve toplumun desteğe ihtiyaç duyan tüm kesimlerine yönelik sosyal yardımları her zaman sürdüren Selçuk Belediyesi verdiği akülü sandalyeler ile bunu bir kez daha gösterdi. Bedensel engelli olan ve yürüme sıkıntısı çeken vatandaşların  biraz da olsa yaşamını kolaylaştırmaya çalıştıklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ Engelleri kaldırarak engelsiz bir Selçuk için de çalışıyoruz.  Genç, yaşlı demeden tüm engelli ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın hep yanında olduk bugüne kadar ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının belediye tarafından karşılanmasını sevinçle karşılayan vatandaşlar yardımlarından dolayı Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkürlerini iletti.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. ephesus dedi ki:

    adam gibi adam veli keskin

  2. Anonim dedi ki:

    Veli ağbim Seni ve Vefa Ülgür ü ALLAH başımızdan eksik etmesin.Selçuk belediyesi yine her zamanki gibi örnek bir sosyal projeye imza atmış.Diğer belediyelere örnek olsun.arazi rantlarını ayakkabı kutularını doldurmayı bırakıp ihtiyaç sahiplerine destek olsunlar.