site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emniyet’te Görülmemiş Skandal (Video)

Emniyet’te Görülmemiş Skandal (Video)
27.07.2012
A+
A-

AK Partilili vekilin oğlu Emniyet binasında polisleri karşısına dizip bakın ne yaptı…

HATAY’ın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde geçen ay meydana gelen, Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışma adliyeye yansıdı. Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenebilmesi için bir grup polisin sıraya dizilip şikayetçiye teşhis yaptırıldığı, ardından da açığa alınan Komiser Yardımcısı Emer’in Altınözü İlçesi’ne tayinin edildiği ortaya çıktı.

AK Partilili vekilin oğlu kendisiyle tartışan polisi teşhis etmek için Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bir skandala imza attı!

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde AKP Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğluyla tartışan Komiser Yardımcısı Murat Emer ertesi gün görevinden alındı. Polisler teşhis için ellerine numara verilerek duvara dizildi.

Hatay’ın Dörtyol Emniyeti’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Emniyet müdürlüğünün kantinini işleten AKP Gençlik Kolları Başkanı Ömer Uzun, polis memuru Alper Atilla ile tartıştı.

Atilla’yı sürdürmekle tehdit eden Uzun, üniformasını çıkarmasını istedi.Ardından arkadaşı, AKP Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu’nun oğlunu olay yerine çağırdı. Milletvekilinin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu da emniyet bahçesine gelerek polisleri tehdit etti. Olaya müdahale eden komiser yardımcısı Murat Emer, vekilin oğlu Türkoğlu’na “Sen benim memurumla bu şekilde konuşamazsın” uyarısında bulundu.

JET HIZIYLA GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bu uyarıdan sonra durum daha da gerildi. Dörtyol Emniyet Müdürü çok sayıda polisi bir odaya dizerek ellerine numara verdi ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı’ndan ve AK Parti milletvekilinin oğlundan kendisi ile tartışan polisleri teşhis etmesini istedi.

İstemi Kağan Türkoğlu, odadaki polisleri uzun uzun inceledikten sonra kendisiyle tartışan komiser yardımcısını teşhis etti. Bu arada Ak Parti Milletvekili Bayram Türkoğlu’nun danışmanın da Emniyet Müdürlüğü’ndeki teşhis olayında odada bulunması dikkat çekti. Türkoğlu’nun akrabalarının da olay sırasında karakol bahçesine gelerek ayrılmadıkları görüldü. Ertesi gün milletvekilinin oğlunu uyaran komiser yardımcısı Murat Emer hakkında “açılacak disiplin soruşturmasının selameti” gerekçe gösterilerek görevden uzaklaştırma kararı verildi.

“Türkiye’nin utanç videosu” Emniyet’te büyük skandal!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NoyHQ33dWrw&feature=player_embedded[/youtube]

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ne dıyeyım allah b… gy .versin mubarek ramazan gunu

  2. 10.köy dedi ki:

    Orada Eminyet Müdürüyüm diye dolanan kişiye sormak lazım.sen nasıl müdürsün ki personelinin böyle aşağılanmasına göz yumuyorsun şe..siz.onlar senin evlatların.sen evlatlarını böyle mi koruyorsun ?kimden korkuyorsun ?işte görün ülkenin düştüğü durumu. pkk elini kolunu sallayarak gezsin sen bizim polisimizin eline tutuştur kağıdı geç sıraya de.

  3. Anonim dedi ki:

    günü geldiginde sizide sıraya dizecek bu millet az kaldı

  4. selcuklu dedi ki:

    iste akp geceği bu bu tür olaylarla övünün yazıklar olsun polisin düstügü durum en saygın teskilat ayaklar altında

  5. ŞERİATİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ...! dedi ki:

    ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZZZZZ…. ÜLKEMİZ 6 YILDA POLİS DEVLETİ HALİNE GELDİ. POLİS OLMAK İÇİN ÖNCE CEMAAT YOLLARINDAN GEÇMEK GEREKİYOR ARTIK. 10 PARMAGIN HEPSİ BİR OLMASADA GÖREV İTİBARİYLE HEPSİ AYNI BEYİNE BAGLI. BEYİN NE HÜKMEDERSE PARMAK ONU YAPMAK ZORUNDA. ONUN İÇİN ŞU OLMUŞ BU OLMUŞ BUNLAR FASA FİSO. POLİS VATANDAŞI BÜTÜN GÜN GAZLA BOGUYOR BİR TANE BASINDA YER ALMIYOR, MİLLET GAZKOLİK OLDU BİBER GAZI YUTMAKTAN. 4 TANE POLİSİ YAN YANA DİZMİŞLER SKANDAL HALİNE GELDİ. BAKSIN İŞTE O POLİSLERDE BİDAHAKİ SEÇİM GİTSİNLER YİNE AKP YE OY VERSİNLER.

  6. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    AKREP DÖNER DOLAŞIR KENDİNİ SOKAR… (TENZİH ETTİĞİM POLİSLER HARİÇ) ASKERLERİ KARŞISINA DİZERKEN ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLAN POLİSİ ŞİMDİ DE M.VEKİLİN ŞIMARIK OĞLU BÖYLE SIRAYA DİZER.

  7. Anonim dedi ki:

    şerefsize bak padişah gibi durmuş bide sanki turkiyenin sahibi vekil cocuguymuş..benim polisimi bu hale sokan olsa olsa ……..cocugudur.

  8. APASASLI 35920 dedi ki:

    bu ne cürettttttttttttt?

  9. Anonim dedi ki:

    selcugun 3 guzıde asayiş elemanıda torbalıya gonderıldı kesın bu resımdekı gıbı koca kafalının bırı yapmıştır…çünküüü bu poliser icradan her hafta yakalaması cıkan bırını cok almışlardı..senmisin gorevını yapan adam şimdi buldu parayı araziyi sizide gonderir tabıkı…durmak yok devammmmm