site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeni emniyet müdüründen Başkan Bakıcı’ya ziyaret

Yeni emniyet müdüründen Başkan Bakıcı’ya ziyaret
16.01.2017
A+
A-

Selçuk İlçe Emniyet Yeni Müdürü Adem Köpük, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yeni görevine başlayan Adem Köpük’ü makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı; “ Selçuk tarihi ve turistik değerleriyle yerli ve yabancı pek çok turistin her zaman uğrak yeri olan bir ilçe. Bu ilçenin güvenliği, huzuru çok önemli. Bu açıdan güvenlik güçlerimiz her zaman bizim iç içe çalıştığımız kurumlar arasında yer alıyor. Ben Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni başlayan Sayın Adem Köpük’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Selçuk gibi tarihi ve kültürel değerleriyle dünyanın gözbebeği olan bir ilçede görev yapmanın önemli bir sorumluluk olduğunu dile getiren Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük; ” Selçuk’un huzur ve refahı için ilçede yer alan tüm kurum ve kuruluşlarla el ele çalışacağız ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.