site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emniyet Müdüründen Sanatkârlar Odasına Ziyaret

Emniyet Müdüründen Sanatkârlar Odasına Ziyaret
14.08.2012
A+
A-

İlçe Emniyet Müdürünün; Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odasına yaptığı ziyaret memnuniyetle karşılandı.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Güller’i iadeyi ziyarette bulundu. Oda yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, ilçe esnafının ve ilçenin genel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Emniyet Müdürlüğü olarak, ticari faaliyette bulunan ilçe esnafının her zaman yanlarında olacaklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Selçuk ilçesinin güvenli bir ilçe olduğunu, bunun daha da güvenli olması için çalışacaklarını söyledi. Uzun yıllardır ilçenin büyük bir sorunu haline gelen motosiklet gürültüsü konusunda en yakın zamanda çalışma başlatacaklarını kaydeden Çankaya; Bu konuda ciddi çalışmalar yapıyoruz diyerek, çarşı esnafının trafik sorumluluğu içerisinde olmasını nasıl sağlarız, bunun çalışmaları üzerinde sona yaklaştık dedi.

Özellikle dağıtım işlemi yapmayan çarşı esnafından motosikletlerini, ya da özel araçlarını sokak içerisine veya dükkânının önüne bırakmamalarını rica ediyorum. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde daha ciddi bir çalışma başlatacağız” diyerek; ilçenin bir diğer önemli konusu olan park sorunuyla ilgili çalışmaları da başlatacaklarını ifade etti.

Haber: M. Uyaroğlu

YORUMLAR
  1. 10.Köy dedi ki:

    Sayın Müdürüm.Selçuk’umuza hoş geldiniz.görevinizde başarılar dilerim.Gece 12:00 dan sonra arabalardaki yüksek müzik seslarinden ve motorsiklet gürültülerinden bıktık.lütfen bunlara bir çare.