site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emlak Park Yeni Kimliğine Kavuşuyor

Emlak Park Yeni Kimliğine Kavuşuyor
22.10.2012
A+
A-

Kent içerisinde alt ve üst yapı çalışmalarını yürüten ve aynı zamanda kent düzenlemesi için önemli projeleri uygulamaya hazırlanan Selçuk Belediyesi Emlak Park mevkiinde sosyal alan oluşturma konusunda adımını attı.

Selçuklu vatandaşlar tarafından emlak park olarak bilinen çevresinde Selçuk köftecisi, çocuk parkı ve Tansaş binasının bulunduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. Bahsi geçen alanda düzenlemelere gidecek ve yeni sosyal alanlar oluşturacak olan Selçuk Belediyesi  projeyi tamamlayarak ihale sürecine girdi.

Projeye göre Selçuk Köftecisi olarak işletilen binanın yerine 2 katlı depolama, pişirme yerlerinin bulunacağı çağın gereğine uygun bir restoran – cafe yapılacağını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ” Ayrıca Tansaş Binasının birinci katında et, tavuk, mandıra gibi satış noktalarının yer alacağını ikinci katında ise hem Selçuklular için hemde yerli ve yabancı turistlerin yararlanabileceği yeme içme yerlerinin olacağını bildirdi. Tansaş binası içerisinde kurulacak olan çarşı ile üst kattan geçit ile bağlantının yapılacağını da söyleyen Başkan Ülgür Emlak Park’ta yer alan çocuk parkının yenileceğini ve yanında yer alan büfenin yerine geniş kapsamlı, şık bir çevre düzenlemesine sahip bir dinlenme tesisinin de oluşturulacağını dile getirdi.

Kent içerisinde yeni sosyal alanların projelendirilmesi ve uygulanması için sürekli İmar – Şehircilik Müdürlüğü ile toplantılar yaptıklarını vurgulayan Başkan Ülgür, “Selçuk İçin Kentsel dönüşüm hızlı başladı. Daha önceden meclis toplantılarında da belirttiğim gibi bizim kentsel dönüşümden kastımız ilçemize yeni ve yaşanılası sosyal donatı alanları yaratmak. Bugüne kadar planlama çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi sıra uygulamalarda. Bu çalışmaların kentimizin silüetini yenileyeceğini düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. TALİYE SARICA dedi ki:

    GÜZEL OLACAGINA EMİNİMDE BEN GÖREMİYECEM ARANIZDAN AYRILIYORUM MERSİN ANAMURA YERLEŞECEM ALLAH NASİP EDERSE MİSAFİR OLARAK GELİRSEM GÖRÜRÜM İNŞALLAH

  2. Anonim dedi ki:

    bazılararı çağın gereklerini yeni mi farketmiş acaba.biz selçuklular olarak hala 90 ları yaşıyoruz sayenizde

  3. selçuklu dedi ki:

    ihale ilemi verilcek yoksa tanıdıklaramı verilcek
    partili partisiz diye ayrılcakmı verilirken yani yeni bir ADD….olmasın.

  4. eski selçuklu dedi ki:

    yıl 2012 den 2013 e geçiş zamanı..bu tarihi kaydediyorum ki çocuguma ilerde ilk selçukta olan bu faaliyeti anlatacağım.uzun zaman oldu selçukta bulunmuyorum ama yıne değişen bişey yokmuş ki haberlerden görüyorum.inş bu bir başlangıç olur selçuk gelişir.selçukta yaşam çok zor asgari ücrete çalışıp ev geçindirmek dahada zor ben ve bnm gibiler bunları farkedip işte böle memleketten uzak yerlerde hayatımızı sürdürüyoruz. mekan 34 vatan 35 …..

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    selçuk için yapilan her hizmet taktir ile karsilanmalidir. bu konuda emegi geçenlerimize sukran borçluyuz. lutfen her konuya siyaseti karistirmayiniz. ADD bir dernek tir. “HER SEY SELCUGUMUZ ICINDIR”

  6. Anonim dedi ki:

    SELÇUKLU ASALAKLIGIN LÜZUMU YOK. BU DEFALARCA KEZ YAZDIK DEFALARCA EZ VURGULADIK. SELÇUK BELEDİYESİNDE USULÜZ KAYDESİZ ASILSIZ HİÇ BİR İŞ OLAMAZ. SELÇUK BELEDİYESİNDE DÜRÜSTLÜK HİZMET EDER. BU BELEDİYENİN BİR TEK KURUŞU BİLE USULSÜZ OLARAK BİR TEK KİŞİNİN KURSAGINDAN GEÇMEZ. SELÇUK BELEDİYESİNİN BAŞINDA 13 YILDIR BİR TEK YOLSUZLUGU DAHİ OLMAMIŞ BELEDİYENİN BİR TEK KURUŞUNU BİLE PEŞKEŞ ÇEKMEMİŞ. BİR KEZ BİLE AKP HÜKÜMETİMÜFETTİŞLERİNDEN TENKİT YEMEMİŞ BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR. VEFA ÜLGÜR VAR . SAYIN SELÇUKLU NEYİ ANLATMAK VEYA NE İMA ETEK İSTİYORSUN BİLMİYORUM AMA. VEFA ÜLGÜR HİÇ BİR ZAMAN SENİN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNLERE PABUÇ BIRAKMAYACAK ADAM GİBİ ADAM SONUNA KADAR ATATÜRKÇÜ SONUNA KADAR DEVRİMCİ SONUNA KADAR YAŞADIGI ŞEHRE VE O ŞEHRİN İNSANLARINA O ŞEHRİN PARASINA SAHİP ÇIKAN BİR ADAM. BU ADAMI BU BAŞKANI SENİN GİBİ ADAMLARIN YIPRATMASINA ASLA VE ASLA İZİN VERMEYECEK BİR KİTLE VAR ARKASINDA. VEFA BAŞKAN İSTEMEDİKÇE O KOLTUK BAŞKA BİRİNE DEVERDİLMEYECEK. ÇÜNKÜ BİLİYORUZ BAŞKA BİRİ SELÇUGUN BAŞINA GELİNCE PARSEL PARSEL PAYLAŞACAKSINIZ O BELEDİYEYİ AÇ KARGALAR SİZİ

    1. cnyt cygr dedi ki:

      hadi devrim yapında gerçekten ona buna para yedirmeden seçim kazanın…o da olmadı bu işleri birilerine peşkeş çekmeden yapın.mesela o inşaatın malzemeleri nerden alınıyor?o kepçe kimin? yakıtı kimden? o parkın düzenlemesi bitince kimler işletecek?bahçe düzenleme malzemeleri nerden alınıyor?

  7. yeni selçuk dedi ki:

    ayıp yaa .. bikere de suçlamayın şu belediyeyi göZünüze çöp batsa vefa amcadan bileceksiniz… o adam hizmet ederi size zeka dağıtamaz … sizde olmayan bişey yüzünden yapabileceğiniz tek şey çamur atmak … kapasiteniz bukadarına müsait demekki.

  8. lütfen okuyun dedi ki:

    belediye havuzu yazın en fazla iki ay yarımyamalak çalıştı öncesi ve sonrası aylardır her hafta çim biçme makinalarıyla biçiliyor [çim olmdığı halde] yetkilere soruyorum bu makinalar mazot yerine sumu yakıyor.kaç gündür yağmur yağıyor.işgüzar bir belediye işçisi tören alanı dışındaki bitkileri hortumla suluyor.acaba işçi fazlasımı var