site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emlak Park Oldu Gezi Park

Emlak Park Oldu Gezi Park
05.07.2013
A+
A-

gezipark3

Selçuk Belediye Meclisi, halk arasında Emlakpark olarak bilinen alana “Gezi Park”, aynı alanda yıkıldıktan sonra daha modern şekilde yeniden yapılan kafeye ise “Gezi Kafe” adının verilmesine karar verdi.

Hoşgeldin “Gezipark”

Selçuk Belediyesi tarafından Şahabettin Dede Caddesi üzerinde çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanı oluşturmak için yapılan çalışmalar tamamlandı. Selçuk Belediye Meclisi de, Taksim Gezi Parkı’nda başlayarak tüm yurda yayılan, adalet, hukuk ve demokrasi taleplerinin dile getirildiği eylemlerden yola çıkarak, Emlakpark olarak bilinen alanın ismini Gezipark olarak belirledi.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Yeniden yaptığımız alana Gezipark, içerisinde yer alacak olan belediye sosyal tesisinin isminin ise “Gezi Kafe” olarak düzenlenmesini belediye meclisimiz kabul etti. Kentin ihtiyaçlarına yönelik, Selçuklular’ın zamanlarını keyifli şekilde geçirebileceği “Gezi Park” Ramazan Bayram’ında hizmete girecek” diye konuştu.

[poll id=”2″]

gezipark1

YORUMLAR
  1. yalçın kaya dedi ki:

    tencere tava hep aynı hava.tomalarda yola çıktı.:))) #diren selçuk#

  2. RÜZGAR dedi ki:

    KUTLARIM SAYIN BAŞKAN. ÇOK YAKIŞTI…

  3. yalçın kaya dedi ki:

    istanbulda geziparkındaki ağaçlar için isyan çıkar sonra gel selçukta ağaç kesip park yap adına geziparkı de.İŞTE CHP ZİHNİYETİ. 🙂

    1. Ömer Gözönünde dedi ki:

      İstanbul’da ki Ağaçlar kesilirken Sesini çıkarmayan Yalçın abi Selçuk’ta söz söylemenizin hiçbir mantığını bulamıyorum. Eğer Bir hareket yanlışsa her şartta yanlıştır. Madem Selçuk’ta bunun karşısındasınız O zaman İstanbul’da da karşısında olmalısınız yoksa Yaptığınız Siyaset bence hiçbir anlamı kalmaz. Yalçın abim sevgilerle…

      1. yalçın kaya dedi ki:

        olay gezi parkı değil ömer sen halen anlamadınmı ? ben yapılan güzel çalışmalara karşı değilim ömer sadece bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye soruyorum.gerçi bunu sekizeylül gazetesi muhabiri ve yöneticileri olarak sizlerin sorması gerekiyor ama kimse kendine düşen görevi yapmadığından…her neyse burası selçuk kimin eli kimin cebinde belli değil.hadi hayırlı işler..bende seni seviyorum 🙂

        1. Ömer Gözönünde dedi ki:

          Güzel şeyler Burada yaptığım görev ile ilgili değil şahsım adına yazı yazıyorum.1-Yapılan güzel şeyler diyorsunuz ama sadece olayları anlatıyorsunuz perde arkasına bakmıyorsunuz.
          2- Bu ülkenin geleneklerine göreneklerine Atatürk’e küfür eden saygısızlık yapan hiçbir partinin yanında yer almam ve bu saygısızlığı yapanların partisinin yapmış oldupu sözde güzel şeyleri görmem göremem.
          3-Bu ülkede Ata’ya küfür edeceksin bu ülkeyi aptal yerine koyacaksın sonra karşıma geçip mesele gezi parkı değil diyeceksin tabiki de gezi parkı değil mesele Erdoğan’ın Kinci tutumu ve kendi görüşünden olmayan herkesi terörist ilan etmesi özgürlüklere kısıtlama getirmesi.
          4- Bu ülkede 2002 den beri kimler terörist grubunda yer alıyor iyi incelemek lazım önce parti bazında = CHP , MHP , İP başta olmak üzere bir çok parti terörist
          = Atatürkçüler Terörist
          = TSK terörist
          = 10 kasımı 23 nisanı 19 mayısı 30 ağustosu 29 ekimi ananlar terörist
          = Tayyib gibi düşünmeyenler terörist ilan edilirken tabikide meselenin gezi parkı olmadığını görebilecek zeka sahibi insanlarız. Bu ülkeye ne yaparsa yapsın Yukarıda saydıklarımı anlayabiliryormusun. Peki Kimler 2002 yılından beri terörist değil bunuda siz açıklayın sayın KAYA.
          Size kişisel olarak saygım sonsuz çok iyi bir bireysiniz ama ideolojik olarak size karşıyım fikirlerinize karşıyım ve yanlış buluyorum ama her zaman saygılıyım fikirlerinize Sayın yalçın kaya abim

          1. yalçın kaya dedi ki:

            selçuktaki küçük gezi parkında kesilen ağaçlar için eylem yapacakmısın yapmayacakmısın sen onu de bakiyim.tabiki yapmıyacaksın.hatta onu görmeyeceksin bile görmemezlikten geleceksin.neden ? çünkü ideolojine uygun anlayış kesti o ağaçları.ama istanbuldaki ağaçları ideolojine ters anlayış kesti ona karşı çıktınız.bu anlayışla bu bakış açısınla bir arpa yol alamazsınız.ben bunu söylüyorum sana ömer sen halen Atatürkün arkasına saklanıyorsun.ben ne diyorum istanbuldaki gezi parkında yapılan çevre düzenlemelerini destekliyorum aynı şekilde selçuktaki yapılan çevre düzenlemelerinide destekliyorum.yapılan her güzel şey halkın faydasına yapılan her faydalı çalışmayı destekliyorum.ama sen yapılan güzellikleri benim ideolojim yapmamışsa desteklemem diyorsun.yapılanı yıkmak sizin işiniz.yıkılanı yapmak bizim işimiz.siz değilmisiniz 3.havaalanına karşı çıkan,siz değilmisiniz 3.köprüye karşı çıkan,siz değilmisiniz yapılması planlanan ve ülkeyi dışa bağlı enerji ihtiyacından kurtaracak santrallere karşı çıkan..sana bu anlattıklarımı anlayabiliyormusun diye sormuyorum ömer çünkü biliyorum ki anlayamıyorsun.neden anlayamıyorsun çünkü beynin yıkanmış.ben yapılan güzellikleri benim ideolojimin partisi yapmamışsa desteklemem diyen birindende anlayabilmesini beklemiyorum. zaten bazılarının anlayamaması gerekiyor.o açıdan herşey normal.ama sen bunuda anlayamıyacaksın.bir kaç cümlede terörizmle ilgili cevap vereyim sana ömer.terörün dini dili ırkı partisi olmaz herkimki siddeti,öldürmeyi yakıp yıkmayı çalmayı yağmalamayı, halkı demokratik yollardan sapmasını amaçlıyorsa o kişi benim gözümde teröristir.”şimdi eğer benim ile ilgili olumlu düşüncelerinde samimiysen burdan bana cevap vermeyi bırakıp yanıma gelmeni ve yüzyüze sohbet etmemizi öneririm.aksi takdirde senin samimiyetine olan inancımıda yitireceğim.saygılar..

  4. Anonim dedi ki:

    Bunu selçuka yapmayacaktınız zaten insanlar siyaset yüzünden param parça birde siz böyle isimler katarak bölmeyin insanları burası ufak yer sayın başkan.

  5. Anonim dedi ki:

    YAKIŞMADI BU İSİM SELÇUK A

  6. selçuklu dedi ki:

    gezi parkı bitti ama parkın deposunu unutmuşlar tekrar çukur kazıp topraga beton dökerek yeni depo yapıyorlar.ne altına mıcır attılar ne tesviye yaptılar resmen parayı topraga gömdüler bravo başkan bravo belediye mimarları sizede yakışan bu zaten.maaş gelsinde depo önemli degil.ben bir chp li olarak bunu görüp yazıyosam seçimde vayki chp nin haline.

  7. kemal dedi ki:

    Önce çevre eylemi olarak başlayan, Atatürkçü, Özgür Türk gençliğinin, iktidar benim ne istersem yaparım zihniyetindeki akp hükümetine karşı yaptığı “yeter artık beni rahat bırak” “özgürlüğüme dokunma” diyerek yaptığı gezi eylemine, Selçuk ta destek verilerek yeni düzenlenen bu parka “gezi park” isminin verilmesi kutlanacak bir davranış… Bunu düşünen ve kabul eden Belediye meclisini tebrik ediyorum.

    1. Anonim dedi ki:

      gezi parkı eylemlerini başlatan bdp milletvekili sırrı süreyya önder değilmiydi?

      1. Ömer Gözönünde dedi ki:

        Olayı Irkçılaştırma politikalarıyla ele aldıysanız sizin algınız farklı. Öncelikle herkes bir bireydir. oraya siyasi parti temsilcisi değil bir birey olarak katılmıştır siyasi görüşü ne olursa olsun orada ağaç kesilmesini istemeyen çevreci ruhu ile oraya katıldı. Biraz olaylara geniş açıdan bakarsanız olayları anlaya bilirsiniz sayın anonim.

      2. Anonim dedi ki:

        yanlış duşunuyosun eylemlerrr halk tarafından baslatılmıstır orda hıcbır partı bayragı yokken sadece bdp acmaya calıstılar bende sana bır soru sorayım sence bu eyleme bdp yi sokan bayrak actıran hükümet olamazmı ?

        1. Ömer Gözönünde dedi ki:

          1.Sizde Kabul etmiş oluyorsunuz ki eylem halk eylemi ve o eylme katılan sırrı süreyya önder partili sıfatı ile değil halk sıfatıyla oradaydı. 2 bdp bayrağı provaksyon amacı ile getirildiği aşikardır. eylemin ilk 10 gününde olmayan hiçbir basın açıklaması yapmayan hatta hükümet lehine açıklamalarda bulunan bdpliler daha sonradan birden sanki gezi de hep varmışcasına siyaset yürüttüler . Benim ilk mesajınıza kastım orada sırrı süreyya partili olarak gelmedi hatta yaptığı açıklamada Ahmet Türk’e biz onlara bir söz mü verdik neden susuyoruz şeklinde bir açıklama yaptı.Dediğim gibi mesajınıza karşı yazdığım yazı orada sırrı süreyyanın halk içinde yer alan bir birey olarak değerlendirilmesi.

  8. Ömer Gözönünde dedi ki:

    Bu kararı Doğru bulmuyorum . Parkı güzelleştirdiler akşam saatlerinde oradaki tinerciler vb kişiler olabiliyordu aydınlatma zayıftı ancak yeni yapılan düzenlemeyle çok güzel oldu Selçuk’a yakışan bir yapı,mimar ve çevre düzenlemesi yapıldı. Burada sorun öncelikle 1 çocuk parkı nerede 2.Gezi Parkı ismini Reddediyorum çünkü oraya o isim verilmesi çok yanlış Gezi parkında Ölen Vatandaşlarımız var siz kalkıp Gezi parkı ismi veriyorsunuz. Bu hakarettir belediye meclis üyelerinin bu yönde vermiş olduğu karara katılmıyorum. Gezi Parkı adından Rant Sağlamak yanlıştır.

  9. analiz dedi ki:

    Nekadarg gezi heveslisi varmış, sayın başkan herhalde diğer parklarında ismini ahmet kaya veya aptullah öcalan olarak düşünmüştür.

  10. Anonim dedi ki:

    Bu memlekette Atatürk’ün ismini okulardan indirip kendi annesinin ve fetullahçı acun alıcalının annesinin adları aslırken sesini çıkarmayanlar bir reklam tabelası nedeni ile halk tarafından emlakpark olarak bilinen bir yere verilen isimden neden bu kadar çok rahatsızlık duydular çok merak ediyorum.Ayrıca orada ağaçlar kesilmemiş budama yapılmıştır. şu anda eskisinden çok daha bakımlı ve güzel bir park haline gelmiştir. beyler güneş balçıkla sıvanmaz. Eleştiri yapanlara sormak isterim beyler siz hiç hayatınız boyunca tek bir ağaç diktiniz mi? Son olarak buradan tüm meclis üyelerinden bir isteğim var ilçemizde biçok yeni park yapıldı onlarada gezi olaylarında demokrasi şehidi olan kişilerin isimlerini verin.

  11. şaziye söğütçü dedi ki:

    NE DERSENİZ DEYİN SAYIN VEFA ÜLGÜR Ü TEBRİK EDİYORUM AKP ZİHNİYETLİLER NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLDUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM HALA ANLAMADINIZ MI AKP NİN AVUKATLIĞINI BU ŞARTLARDA YAPANLAR O AMPUL SELÇUK TA YANMADI YANMAZ DA YANMAYACAK TA HALEP ORADAYSA ARŞIN DA BURADA GEÇEN SEFERKİ RÜZGAR KAÇTI ESMEZ DE ESTİR MEYİZ DE SELÇUK HALKI VAR YA ADAMI SULU DEREYE GÖTÜRÜR SUSUZ BIRAKIR AKP DE BURADA HÜSRANA UĞRAR UĞRAYACAK TA ZEYNEL HOCAYA SÖZÜM YOK AZA BEYEFENDİ BİRİSİ PARTİSİ YANLIŞ

  12. ömer Gözönünde dedi ki:

    Hani yalçın abi yapılanı yıkmak diyeceksen yada yıkılanı yapmak onu siz daha iyi bilirsiniz Hadi bakalım Sizin ideolojiniz döneminde yıkılanlar
    1-TAKSAN,
    2-GERKONSAN,
    3-SEKA Afyon Isletmesi ,
    4- SEKA Balikesir Isletmesi,
    5- SEKA Çaycuma Isletmesi,
    6- SEKA Kastamonu Isletmesi,
    7- SEKA Aksu Isletmesi,
    8- SEKA Tasucu Tersane Alani,
    9- SEKA ya ait 4 tasinmaz,
    10- TZD Sakarya Isletmesi,
    11- THY USAS,
    12- TDI Trabzon Limani,
    13- TDI Dikili Limani,
    14- TDI Kusadasi Limani,
    15- Sümer Holding’e Ait Merinos Hali Fabrikasi,
    16- SÜMER HOLDING’E Ait ERYAG,
    17- SÜMER HOLDING’E Ait Adiyaman Isletmesi,
    18- SÜMER HOLDING’e ait 117 adet tasinmaz,
    19- KBI’ye ait 103 arsa, 89 lojman,
    20- EBÜAS-MEYBUZ,
    21- EBÜAS’a ait 54 tasinmaz,
    22- TEKEL Kaya Tuz,
    23- TEKEL’e ait 30 tasinmaz,
    24- ESGAZ,
    25- BURSAGAZ,
    26- ETI BAKIR,
    27- ETI GÜMÜS,
    28- ETI KROM,
    29- ETI ELEKTROMETALURJI A.S,
    30- Çayeli Bakir Isletmeleri A.S,
    31- KBI Samsun Isletmesi,
    32- KBI 65 adet tasinmaz,
    33-DIV-HAN A.S,
    34- Amasya Seker Fabrikasi,
    35- Kütahya Seker Fabrikasi,
    36- SÜMER HOLDING’e ait TÜMOSAN,
    37- SÜMER HOLDING Malatya Isletmesi,
    38- SÜMER HOLDING Bakirköy Isletmesi,
    39- SÜMER HOLDING Diyarbakir Isletmesi,
    40- SÜMER HOLDING Çanakkale Deri Isletmesi,
    41- SÜMER HOLDING’E Ait 108 Adet Tasinmaz,
    42- SÜMER HOLDING Ortadogu Teknopark A.S,
    43- SEKA Karacasu Isletmesi,
    44- SEKA Ankara Alim Satim Binasi Müdürlügü,
    45- SEKA Ardanuç Isletmesi Varliklari,
    46- TÜGSAS,
    47- TÜGSAS Gemlik Gübre San. TAS,
    48- TÜGSAS-IGSAS HISSELERI % 100,
    49- TÜGSAS Urfa Depolari arazisi,
    50- TÜGSAS’a ait 23 tasinmaz,
    51- IGSAS Kütahya Gübre Varliklari ,
    52- TEKEL Alkolü Içkiler San. A.S,
    53- TEKEL’e ait 60 adet tasinmaz,
    54- TEKEL Inegöl Kibrit Fabrikasi T.A.S,
    55- TEKEL Gemlik Sun.Ip.Mües. T.A.S,
    56- TEKEL Tuzluca Tuzlasi,
    57- TEKEL Sekili Tuzlasi,
    58- EBÜAS Samsun Soguk Hava Deposu
    59- EBÜAS Manisa Kombinasi,
    60- EBÜAS Manisa Arsasi,
    61- EBÜAS’a ait 101 adet Tasinmaz,
    62- TDI ANKARA FERIBOTU,
    63- TDI Samsun Feribotu,
    64- PETKIM 2adet tasinmaz,
    65- TEDAS 1 arsa, 1 adet trafo binasi,
    66- TEDAS 1 adet tasinmaz,
    67- ATAKÖY Turizm A:S,
    68- ATAKÖY Otelcilik A:S,
    69- ATAKÖY Marina Ve Yat Isletmesi,
    70- SÜMER HOLDING Beykoz Isletmesi,
    71- SÜMER HOLDING Istanbul Imar LTD.STI,
    72- SÜMER HOLDING 2 adet Tasinmaz,
    73- TDI Karadeniz Gemisi,
    74- TEKEL Kristal Tuz Rafinerisi,
    75- TEKEL Kagizman Tuzlasi,
    76- TEKEL’e ait 49 adet tasinmaz,
    77- TÜPRAS 2 adet tasinmaz,
    78- TDI 1 Adet Tasinmaz,
    79- SEKA 5 Adet tasinmaz,
    80- KÖY HIZMETLERI GENEL MÜDÜRLÜGÜ (Tasfiye Edildi),
    81- SSK Hastaneleri (Tasfiye Edildi),
    82- SSK Eczaneleri (Tasfiye Edildi),
    82- SEKA Kocaeli Fabrikasi ve arsasi
    83-Sümer Holding Sarikamis Isletmesi,
    84-Sümer Holding Sivas Dokuma Fabrikasi,
    85- Sümer Holding Manisa Pam. Men. A:S,
    86- Sümer Holding Makine Ve Teçhizat,
    87- Sümer Holding 32 Adet Tasinmaz,
    88- TÜGSAS Samsun Gübre Sanayi A.S,
    89- Tekel 5 Adet Tasinmaz,
    90- Araç Muayene Istasyonlari 1. Bölge,
    91- DSI ERCIYES Sosyal Tesisi,
    92-Bayindirlik Ve Iskan Bakanligi ERCIYES Sosyal Tesisi,
    93- Karayollari ERCIYES Sosyal Tesisi,
    94-TEKEL Sigara Fabrikalari,
    95-Sümer Holding Bergama Pamuk Ipligi Fabrikasi,
    96-TEKEL Sigara Fabrikalarina Ait Tasinmazlar,.
    97-TEKEL Puro Fabrikalari,
    98-TEKEL Alkol Isletmelerine Ait Tasinmazlar,
    99- Tercan Ayakkabi Isletmesi,
    100-TCDD Mersin Limani,
    101-Adapazari Seker Fabrikasi,
    102-Eregli Demir Çelik Fabrikasi,
    103-Iskenderun Demir Çelik Fabrikasi,
    104-Eregli Limani,
    105- Iskenderun Limani,
    106-Yarimca Limani,
    107- Yarimca Porselen Fabrikasi,
    108- Romanya’daki Silisli Sac Fabrikasi,
    109- Divrigi Demir Madeni,
    110- Hekimhan Demir Madeni,
    111- Kirikkale Çelik Çekme Boru Fabrikasi,
    112- BORÇELIK,
    113-TÜPRAS,
    114- PETKIM,
    115- TÜRK TELEKOM,
    116- KIBRIS TÜRK HAVA YOLLARI,
    117- TÜGSAS Toros Gübre Fabrikasi,
    118- TÜGSAS Tekirdag, Tarsus, Fatsa Depolari,
    119- Seydisehir Eti Alüminyum A.S,.
    120- OYMAPINAR BARAJI,
    121- ETI Alüminyum’a Ait Madenler,
    122- Emekli Sandigi Ankara Emek Ishani,
    123-Emekli Sandigi Istanbul Hilton Oteli.

    hani sayacak olursan siz ilk onda tıkanırsınız =) Yani Siz iyi bilirsiniz Yapılanı yıkmayı =) Yandaşa satmayı. Konuyu toparlayalım istersen Sen gel istanbula ses çıkarma sonra gel deki aaa neden burada eylem yapmıyorsunuz abi kusura bakma ama asıl sen hiçbir şekilde siyaset yapamıyorsun . Bunları yanına gelince uzun uzuna konuşuruz abi saygılarımlar

  13. Canan ÇAYIR dedi ki:

    Gezi Parkı eylemeleri başlamadan hemen önce idi, İstasyon Meydanı düzenlemesinin başlangıcı. Kesilen tek bir ağaç vardı o da hastalıklı bir dut ağacıdır açıklaması yapılmıştı. Nihayetinde Ticari bir işletmenin kamusal alana taşması durumu da sözkonusu idi. Ki Emlak Parktaki durum da aynı. Şimdi Parkın isminin gezipark, kafenin de gezikafe olması fikri çok eğreti geliyor bana. Yine ticari bir işletme… Değerlerin,inançların ve ideallerin böylesine bir mantıkla harcanıyor olması üzücü… Ayrıca İstanbul’u bilenler orada da bir gezi kafenin olduğunu bilirler… Geleneksel tatların yanısıra batı yemek kültüründen de çok ürün sunulan bir mekandır. Yani özetle fikir ve zikir birbirini tutmuyor… selamlar… saygılar…

  14. aydın dedi ki:

    Gezi parkı adı dünyanın en önemli kültür hazinelerinin bulunduğu Selçuk-Efes’e çok yakıştı. İstanbul’daki o parkta sanatı ve sanatçıyı yok etmek için saldırı düzenlediler. Burada ise sekiz bin yıllık bir uygarlık mirası korunup kollanıyor.

  15. WELCOME CANAN ÇAYIR :) dedi ki:

    BİZDE MERAKLA CANAN ÇAYIR NERDE DİYORDUK. AHANDA ÇIKTI GELDİ HOŞ GELDİN SEFA VERDİN. HELE Bİ SEN FİKİRLE ZİKİRİ BİZLERE Bİ ANLATTA ÖĞRENEK. SEN ÇOK BİLMİŞ GÖRGÜLÜ KÜLTÜRLÜ ABLASIN YA. BİZEDE BİR KAÇ ŞEY ÖĞRETTE BİZDE BİLEK MEDENİYETİ FİKİRİ ZİKİRİ….!

    1. Canan ÇAYIR dedi ki:

      Medeniyeti, kültürü sizlere öğretmek benim harcım değil. Israrla giydiriyorsunuz ama ısrarla reddediyorum bana biçtiğiniz elbiseyi. Enaz beş beden küçük geliyor çünkü. Darlamayın, darlandırmayın. Büyük harflerle yazdığınıza göre dokunmuş olmalı söylediklerim. Hoşunuza gitse deee gitmese deee düşündüklerimi söylemeye devam edeceğim. Esen kalın…

      1. Canan ÇAYIR dedi ki:

        Bir de “SİZ” kimsiniz aceba?!?!?

  16. APASASLI 35920 dedi ki:

    yahu bediye hizmet sunar kabahat! yapmaz ise yine kabahat! anlamak mümkün değil insanları…

  17. Hasan TÜRK dedi ki:

    Selçuk halkının malı olan parkın adını 2 kıytırıktan oylama ile koyamazsınız halka sorun bakalım ne konsun diye daha ilginç bir isim konabilirdi şehri tanıtan bir isim efes park gibi başkan soy ismini de değüiştirsin gezi yapsın gezi parkı kadar başınıza taş düşsün oy vemeyecekler bile inadına akp ye verecek son çırpınışlarınız iyi çırpının sanki ilçeye halkın çalıçabileceği bir tesis kazandırmış gibi sırıtıp gezi park hahahaha neymiş de demokrasinin km taşıymış o taşlar polise atılan taşlar cumhuriyet meydanının adı değişsin ahmet kaya meydanı olsun mesela…!

  18. RÜZGAR dedi ki:

    SADECE BAŞKANI KÖTÜLEMEK İÇİN BAŞLARINI KUMA GÖMEN DEVE KUŞLARI… BELEDİYE BAŞKANINI AĞAÇ KESMEKLE SUÇLAMAK YALANCILIK VE VİCDANSIZLIĞIN DANİSKASI. İZMİR AYDIN KARAYOLUNDA TAŞKÖPRÜDEN MERYEMANA KAVŞAĞINA KADAR OLAN ÇINAR AĞAÇLARINI UZAYLILAR MI DİKTİ. ŞEHİR İÇİNDEKİ YÜZLERCE ÇINAR AĞACINI SENMİ DİKTİN. SALLAMANIN DA BİR ADABI OLMALI.. GEZİ PARKI İSMİNDEN NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLUYORSUNUZ. BELLİ Kİ DEVRİMİN AYAK SESLERİ SİZİ EPEYCE KORKUTMUŞ..

  19. Salih Tısya dedi ki:

    Canan hanım, Selçuk’ta çok devekuşu vardır. Bu isimsiz/anonim rumuzlulara fazla takılmayın. Değer vermiş, kıymet biçmiş olursunuz. Adam kendine değer vermiyor, ismini vermekten aciz, boşverin devekuşlarını. Ki zaten ‘boş’turlar.

  20. Salih Tosya dedi ki:

    O, kaza kurbanı olmuş. Düzeltirim. Salih Tosya

  21. Anonim dedi ki:

    sitenin kahramanları SALİH TOSCA ve CANAN ÇAYIR siz selçugun içinde dolaşan ve kim oldugu bilmeyen bir varlıksınız. siz kimsiniz, burası neresi siz nerdensiniz. kimliklerinizdeki doğum yerlerinize bi bakın. sizin bu ilçede konuşmaya hakkınız bile yok. çünkü siz selçuklu bile değilsiniz. lütfen bu ilçe hakkında bu halkın vermiş oldugu kararları eleştirmeyiniz. gidin kendi memleketinizde ne haliniz varsa görünüz. bu ilçede olan bitene maydonoz olmayınız. kafanızı kumdan dışarı çıkarıp etrafınıza bi bakınız kaç kişi yüzüne bakacak ona göre ölçüp tartıp konuşunuz.

  22. Canan ÇAYIR dedi ki:

    🙂 Komiksiniz gerçekten anonim. Mevzu nereli olduğum değil. Kimseyi ötekileştirme mantığında hiç değilim. Hem kütük bilgilerime ulaşırsanız bu yaptığınız yorumun içinin boş ve karşılığının da olmadığını görürsünüz. Öğrenimimi tamamladıktan ve mesleki deneyimler edindikten sonra geldim selçuğa. Bu durum kökenimi değiştirmiyor. Ancak kafatasçı olmadığım gibi insanların etnik kökeni de beni ilgilendirmiyor. İki kuşak geriye gittiğinizde merak ediyorum sizinki neresi?! Hani Dinime söven müslüman olsa…. Sıkıp sıkıp durun;buralı değil, oralı değil… İstediğiniz kadar konuşun, istediğiniz kadar çamur atın… Bunlar beyhude çabalarınız olacaktır. Burdayım. Bu coğrafyanın insanıyım ve öteki gördüklerinizle birlikte bir bütünüm. Yorumlarımın içeriğine de bakarsanız karalamak, yaralamak gibi bir maksat olmadığını görürsünüz. Benim gibi düşünmeniz gerekmez elbette… Sadece biraz düşünün… Saygılar…

    1. İSİM SOYiSİM dedi ki:

      cananım bitanem, o kafenin yerinde ne vardı önceden? parkta iki çay içmek ve ağaç dibine değilde wc ye işemek güzel olmazmı? napılacak orda? oranın aylık cirosu ne kadar olabilir sence? gezi parkında yapılanlacak TİCARETHANE ile bunun aynı şey olduğunu nasıl söylersin.üstelik yineliyorum orda zaten hurda olmuş bir KAFE vardı…

      1. Canan ÇAYIR dedi ki:

        İsmim Soyismim finansmanım bitanem, Yorumumu tekrar oku istersen. Kafeye değil, ismine yorum yapmışım. Çarpıtma. Kafenin projesinin hazırlanmasından ve ihalesi aşamasına kadar süreci çok iyi biliyorum meraklanma. Siz syn … Hnm. gezdiriken kendinizi biz onlarla uğraşıyorduk.

      2. Canan ÇAYIR dedi ki:

        Ayrıca “sosyal tesis” tanımını da bi öğren istersen de ne demek istediğimi daha net kavrayabilirsin.

  23. APASASLI 35920 dedi ki:

    körler sağırlar bir birini ağırlar misali yorumlar yapılacağına!!! haberin içeriğinde ki konu hakkında ve yapılan hizmetleri taktir etmeyi denemeli dir… beğenmiyorsanız ise bi köşede oturunuz lütfen. seçim zamanı da sandıkta ki tek hakkınızı luzüm görülen yerde kullanınız…