site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emekli Bankacı Yalçın Keski’den Örnek Davranış

Emekli Bankacı Yalçın Keski’den Örnek Davranış
04.08.2013
A+
A-

yalcin-keski

Selçuk ilçesindeki çevre ve doğa gönüllüsü örnek olmaya devam ediyor.

Selçuk ilçesinde sigortacılık yapan 54 yaşındaki emekli bankacı Yalçın Keski 3 yıldır ambalaj, pil ve yağ atıklarını toplayarak ilçesinde örnek olmaya devam ediyor.

Selçuk ilçesinde sigortacılık yapan 54 yaşındaki emekli bankacı Yalçın Keski aynı zamanda Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Üyesi bir çevre gönüllüsü. 3 yıldır ambalaj, pil ve yağ atıklarını toplayarak ilçesinde örnek olmaya devam eden Keski değişim için kitap da topladıklarını söyledi. Son dönemde toplanan kapakları teslim etmek üzere bir araya getiren çevreci Yalçın Keski tek başına olmadığını Selçuk halkından destek ve katkı gördüğünü söyledi. “Mavi Kapak Mavi Sevgi” kampanyası bünyesinde toplanan kapakların teslim edilmesi konusunda Konak Belediyesinden destek gördüğünü söyleyen Keski “damlaya damlaya göl oldu 30 büyük çuval toplandı” dedi.

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    tebrik ediyoruz… diğer esnaflarımıza da örnek olsun…

  2. Anonim dedi ki:

    Yalçın Bey’i gerçekten kutluyorum çevreye duyarlılığı için .Ancak görüntü kirliliği de bir çevre sorunu ve Selçuk’un en önemli alanlarından birinde topladığı atıklar gerçekten de önemli bir kirlilik yaratıyor. Belki kendisi düşünmemiş veya fark etmemiştir .

  3. ALİ CAN dedi ki:

    Sayın Yalçın KESKİ benim Selçuk’ta tanımaktan şeref duyduğum insanlardan biridir ve bu insanların da başında gelir. Toplumsal duyarlılığı, çevre bilinci, olaylara bakış ve yaklaşımıyla en önemlisi de günümüzde hiçbir insana nasip olmayacak insan sevgisiyle, kendime örnek aldığım,beraber zaman geçirmekten onur duyduğum çok değerli bir ağbeyimdir. Bir çok insan tarafından angarya sayılabilecek bu toplumsal faaliyetleri büyük bir kararlılıkla yürüttüğü için kendisine -gelecek nesiller adına- çok teşekkür ediyorum.