site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Eliz Bahçeşehir’in gururu oldu

Eliz Bahçeşehir’in gururu oldu
13.12.2019
A+
A-

Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüsü öğrencisi olan Eliz Pınar 29 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye Jimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Aerobik jimnastik 6 – 7 – 8 Özel Yaş Grupları Turnuvası’nda Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Eliz Pınar, jimnastiği çok sevdiğini ve antrenmanlarda yaşadığı yorgunluğun kendisini kuvvetlendirdiğini belirterek “Çok severek devam ediyorum bu spora. 6- 7 – 8 yaş kategorisinde Türkiye birincisi oldum. Bu benim için gurur verici. İlerideki hedefim de ülkemi başarılı bir şekilde temsil eden bir jimnastikçi olmak” diye konuştu.

Bahçeşehir Uğur Okulları Torbalı Kurucusu Yıldırım Baytekin bu başarısından dolayı Türkiye birincisi olan ve birincilik madalyası alan Eliz Pınar’ı tebrik ederek bu başarısından dolayı sertifika verdi. Baytekin “ Spor akademik gelişimin bir parçasıdır. Eliz hepimize örnek olacak bir performans sergiledi. Başarısı bizleri çok gururlandırdı. Okulumuz olarak sporu çok destekliyoruz. Bu nedenle spor okullarımızda eğitim gören tüm öğrencilerimize yaşam boyu spor yapma alışkanlığını aşılamaya gayret ediyoruz. Özen gösterdiğimiz bir dalda öğrencimizin birincilikle gelmesi bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Daha nice güzel başarılara imza atacağına bütün kalbimle inanıyorum ve Eliz Pınar’a Spor hayatında başarılar diliyorum. Ayrıca Eliz Pınar’ın antrenörünü ve ailesini de yürekten kutluyorum” Diyerek duygularını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.