site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Elif Kasap’ın Muhteşem Pastaları İlgi Görüyor

Elif Kasap’ın Muhteşem Pastaları İlgi Görüyor
26.09.2014
A+
A-

elif-kasap-pasta

Selçuk’ta pastacılık sektörü Elif Düdükçü Kasap ile gelişiyor. Birbirinden leziz pastalar, görünüş itibari ile de büyük ilgi görüyor. Evli ve iki çocuk annesi Elif Kasap, üniversiten tanıştığı arkadaşının vesilesi ile işe ilk olarak İzmir ve İstanbul’da tanınmış milli şeflerden çeşitli kurslar alarak başladı. Eşi Mustafa Kasap’ın ve yakın çevresinin desteği ile istikrarını öne süren Elif Kasap yaptığı pastalar ile harikalar yaratıyor.

Aynı zamanda düğün, nişan, sünnet, doğum günü organizasyonlarında ve özel siparişlerde ilk sırada akıllara gelen Elif Kasap, yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü birbirinden leziz pasta çalışmalarını daha iyi boyutlara taşımak ve çevre ilçelerde de adını duyurmak için çabalıyor.

Yaratıcı ve yetenekli bayanların, pasta yaparak boş vakitlerinde daha eğlenceli vakit geçireceğini aynı zamanda bütçelerine de katkı sağlayacağını belirten Elif Düdükçü Kasap, “İki yıldır sürdürdüğüm özverili çalışmanın sonucunu almış olduğuma inanıyorum. Sadece Selçuk değil çeşitli ilçelere de sipariş üzerine pastalar yapıp ilgi görmek güzel bir duygu. Yaptığı işten zevk aldıktan sonra her kadın kolayca kendini geliştirebilir. Hem eğlenip hem de ev ekonomisine katkı sağlamak eminim ki herkesin hoşuna gider. Bu nedenle, pasta yapmayı öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen kadınlarımıza özel kurslar verebilir, onların da yeteneklerini keşfetmelerine öncü olmak isterim. Konuyla ilgilenenler www.lalpastaevi.com adresinden ya da Sosyal paylaşım sitelerinden Elif Düdükçü Kasap olarak bana ulaşabilirler. Desteğini esirgemeyen başta eşim Mustafa Kasap başta olmak üzere, her zaman yanımda olan ve yapabileceğime inanan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SEDA KONUK www.selcukhaber.com

elif-kasap-pasta (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.