Selçuk Haber

Eğitimde Kalite Ödüllendirildi

Eğitimde Kalite Ödüllendirildi (3)

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumların her yıl toplam kalite yönetimi sürecinde hazırlamakla yükümlü oldukları yıllık projelerle ilgili olarak Selçuk Kaymakamlığı’nda bir tören düzenlendi. Yapılan törende dereceye giren kurumlara plaket verildi. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek ve Selçuk’taki eğitim kurumlarının yöneticilerinin katıldığı toplantıda hazırladığı projelerle Selçuk Öğretmenevi ve ASO (Akşam Sanat Okulu) ile Atatürk İlkokulu birinciliği paylaştılar.

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumlar arasından Selçuk Öğretmenevi ve ASO çalışanlarının motivasyonunu arttırmaya yönelik “Düş Öğretisi Ekibi” tarafından hazırlanan proje ile ilçe bazında birinci olurken, il bazında ise 12 proje arasında yer aldı. Atatürk İlkokulu ise, “Minik ayaklar, dev adımlar” projesi ile okullar arasında birinci oldu.

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek yaptığı konuşmada; “1999’dan beri Milli Eğitim Bakanlığı toplam kalite çalışmaları kapsamında kurumlarda çalışan bireylerin, öğretmenlerin yönetime katılması ve eğitim hayatının kalitesinin artmasına katkı sağladı” dedi.

Selçuk Öğretmenevi ve ASO Müdürü İrfan Yıldız yaptığı açıklamada; “ Düşler Akademisi adını verdiğimiz grubumuz tarafından hazırlanan bu proje kurumsal anlamda çalışanların moral ve motivasyonlarını arttırmak ve sosyal davranışlar geliştirerek kurumumuzdan faydalanan paydaşlarımızın ve öğretmenlerimizin memnuniyet düzeyini arttırmaktır. Selçuk Öğretmenevi olarak amacımız Selçuk’u tüm değerleriyle tanıtarak Selçuk’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Selçuk konukseverliğini herkese göstermektir. Çünkü biz öğretmenevi olarak sadece öğretmenlerin vakit geçirdiği bir yer değil, aynı zamanda kültür taşıyıcısı bir kurum olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Selçuk’ta yaşamak bir şanstır. Bu şans önemli sorumlukları da beraberinde getirmektedir. Biz de bu sorumluluk çerçevesinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Exit mobile version