site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Eğitimde Kalite Ödüllendirildi

Eğitimde Kalite Ödüllendirildi
26.05.2014
A+
A-

Eğitimde Kalite Ödüllendirildi (3)

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumların her yıl toplam kalite yönetimi sürecinde hazırlamakla yükümlü oldukları yıllık projelerle ilgili olarak Selçuk Kaymakamlığı’nda bir tören düzenlendi. Yapılan törende dereceye giren kurumlara plaket verildi. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek ve Selçuk’taki eğitim kurumlarının yöneticilerinin katıldığı toplantıda hazırladığı projelerle Selçuk Öğretmenevi ve ASO (Akşam Sanat Okulu) ile Atatürk İlkokulu birinciliği paylaştılar.

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumlar arasından Selçuk Öğretmenevi ve ASO çalışanlarının motivasyonunu arttırmaya yönelik “Düş Öğretisi Ekibi” tarafından hazırlanan proje ile ilçe bazında birinci olurken, il bazında ise 12 proje arasında yer aldı. Atatürk İlkokulu ise, “Minik ayaklar, dev adımlar” projesi ile okullar arasında birinci oldu.

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek yaptığı konuşmada; “1999’dan beri Milli Eğitim Bakanlığı toplam kalite çalışmaları kapsamında kurumlarda çalışan bireylerin, öğretmenlerin yönetime katılması ve eğitim hayatının kalitesinin artmasına katkı sağladı” dedi.

Selçuk Öğretmenevi ve ASO Müdürü İrfan Yıldız yaptığı açıklamada; “ Düşler Akademisi adını verdiğimiz grubumuz tarafından hazırlanan bu proje kurumsal anlamda çalışanların moral ve motivasyonlarını arttırmak ve sosyal davranışlar geliştirerek kurumumuzdan faydalanan paydaşlarımızın ve öğretmenlerimizin memnuniyet düzeyini arttırmaktır. Selçuk Öğretmenevi olarak amacımız Selçuk’u tüm değerleriyle tanıtarak Selçuk’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Selçuk konukseverliğini herkese göstermektir. Çünkü biz öğretmenevi olarak sadece öğretmenlerin vakit geçirdiği bir yer değil, aynı zamanda kültür taşıyıcısı bir kurum olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Selçuk’ta yaşamak bir şanstır. Bu şans önemli sorumlukları da beraberinde getirmektedir. Biz de bu sorumluluk çerçevesinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Eğitimde Kalite Ödüllendirildi (2)

Eğitimde Kalite Ödüllendirildi (1)

YORUMLAR
  1. Mustafa dedi ki:

    Yıllardır tanıdığım çalışkan beyefendi,temiz ve dürüst bir insan olarak irfan hocayı kutluyorum.Selçukta böyle insanlarda var.

  2. ALİ dedi ki:

    ATATÜRK İLKOKULU ÖDÜL ALMIŞ ORTADA NE FOTOĞRAF VAR NE BAŞKA BİRŞEY.ASPARAGAS HABERMİ:?

  3. Zuhal Gümüş dedi ki:

    Arkadaşımızla gurur duyuyor ,başarılarının devamını dilerim

  4. öğretmen dedi ki:

    Türkiyenin tek kiralık binası Selçuk öğretmen evi olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım.Efes gibi binlerce yıllık bir kültürün yanı başında kiralık binada bir garip öğretmen evi.

  5. Mehmet Tevfik Yüksel dedi ki:

    ”Selçuk Öğretmenevi olarak amacımız Selçuk’u tüm değerleriyle tanıtarak Selçuk’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Selçuk konukseverliğini herkese göstermektir. Çünkü biz öğretmenevi olarak sadece öğretmenlerin vakit geçirdiği bir yer değil, aynı zamanda kültür taşıyıcısı bir kurum olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Selçuk’ta yaşamak bir şanstır. Bu şans önemli sorumlukları da beraberinde getirmektedir. Biz de bu sorumluluk çerçevesinde çalışmaya devam ediyoruz”
    İşte sıradan bir yönetici ifadesi yerine Tarihe not düşecek, nesillere ders verecek düzeyde BİR LiDERİN sözleri…Hep düşünmüşümdür SELÇUK niye bu kadar gelişmiş ,bu kadar temiz yeşil başka bir ilçe varmı diye. Ama binlerce yıldır Kültür merkezi olan Anadolu Efes halkının genleri bugün bu yörede yaşayanlara da uzanmış olmalı.İşte Sayın İrfan Yıldız’da atalarından intikal eden Kültür birikimini liderlik vasfı ile birleştirerek hizmet üretiyor .Selam sana dev adam.Bu ülke senden başka platform ve makamlarda nice hizmetler bekliyor.

  6. Ahmet Demir dedi ki:

    Kalite, kaliteli yöneticilerle gelir.Başta bir müdürden çok öte ,lider özelliklerine sahip ,çalışkan,dürüst,güler yüzlü,mücadeleci kendisini eğitime,gelişime adamış İrfan Bey ve ekibini tebrik ediyor aynı zamanda da kendilerine teşekkür ediyorum.Başarılar,İstanbul’dan selamlar..

  7. Çanakkale dedi ki:

    Üniversite öğrencilerine kucak açan öğretmen evi müdürünü kutluyorum.Selçuka ilk geldiğimizde çocuklarımıza sahip çıktılar.Müdür,müdür yardımcıları ve personeli her türlü yardımı yaptılar Allah onlardan razı olsun..

  8. Sami sükrü gül dedi ki:

    Aziz Kardeşim, Torbalıdan selamlar. Seninle gurur duyduk. İstikrarlı çalışkanlığın ile hizmet ve kalite çıtasının yükseltilmesi yolundaki mücadeleci tavrının devam etmesinden dolayı çok memnun oldum.
    İşini iyi yapmanın ve halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu şiar edinen bizler için iyi bir örnek olduğun için teşekkür ederim. Yüce Tanrı yolunu aydınlatsın..

    1. Öğretmen Evi dedi ki:

      Değerli yorumlarınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.Bu başarı Müdüründen,Müdür yardımcılarından,aşçısından kat görevlisine,garsonlarına kadar tüm çalışanların alın teri, gösterdikleri özveri ve çalışkanlıklarının eseridir.Teşekkür ederiz.

  9. Mehmet Tevfik'e dedi ki:

    Yağcılara şapka çıkarttıracak yorumunuzu hiç beğenmedim. Ayrıca bahsettiğiniz Anadolu Efes bir basketbol takımıdır. Tablo şu “körlerle sağırlar birbirini ağırlar.”