Selçuk Haber

Ege’den Ezgiler Selçuk’un Konuğu Oldu

egeden-ezgiler (6)

Selçuk Belediyesi, TRT Müzik kanalında canlı yayınlanan “Ege’den Ezgiler” programına ev sahipliği yaptı. Gün geçtikçe Kültür, sanat ve sosyal etkinlikleri artırma yolunda çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan ve Selçukluları bu konuda oldukça mutlu olmasını sağlayan Selçuk Belediyesi, TRT Müzik ekibini de ilçede konuk ederek vatandaşlara müzik dolu bir gece yaşattı.

Selçuk Pazar yerinde TRT Müzik ekranlarında canlı olarak yayınlanan programda TRT ses ve saz sanatçılarının performansları Selçuk halkı tarafından büyük beğeni gördü. Programı oldukça yoğun bir kalabalığın dışında Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı, Selçuk Emniyet Müdürü Uğur Er, Belediye Başkan yardımcıları Dr. Bülent Cinel, Ali Karakurt da izleyiciler arasındaydı. Birbirinden hareketli Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği şarkılarının seslendirildiği programda Başkan Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı şarkılara eşlik ettiler.

Program sonunda TRT ses ve saz sanatçılarına çiçek takdim eden Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, TRT Müzik kanalını Selçuk’ta ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını, birbirinden güzel şarkılarla adeta kulağımızın pası açıldı. Bu güzel şarkı ve türküleri seslendiren TRT ses ve saz sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Exit mobile version