site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efest Başlıyor

Efest Başlıyor
07.09.2021
A+
A-

Efes Selçuk 51. Kültür Sanat ve Yaşam festivali EFEST’E hazır. 6- 7- 8 Eylül tarihlerinde “Geçmişi Hisset, Geleceği Keşfet” sloganı ile düzenlenecek festival alışveriş, spor, müzik, performans, gastronomi, hobi atölyeleri, çocuklar için eğitici etkinlikler, tiyatro- drama atölyeleri gibi etkinlikleri ilham veren kentin sokaklarına taşıyor.

İLHAM VEREN KENT FESTİVALE HAZIR
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in girişimleriyle markası tescillenen EFEST, 6 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’de belediye hizmet binası önünden hareket edecek EFEST KORTEJİ ile başlayacak.
Festivalin ilk gününde gastronomi, alışveriş, doğa sporları ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra Efes Kent Orkestrası saat 22,00’de Pazar yerinde bir konser verecek. Ayrıca festival süresince El Sanatları Sokağı, Yerel Lezzetler Sokağı ve Üretici Pazarı Efes Selçuk sokaklarında açık olacak.

KURTULUŞ COŞKUSU EDİP AKBAYRAM İLE YAŞANACAK
Her yaştan katılımcının kendine dair bir şeyler bulabileceği EFEST’İN ikinci günü de birbirinden önemli etkinlikler, konserler ve atölyelerle devam edecek. Efes Selçuk’un 99. Kurtuluş Yıldönümü olan 8 Eylül Çarşamba gününde kurtuluş coşkusu Usta Sanatçı Edip Akbayram ile yaşanacak.

EFEST ile ilgili ayrıntılı bilgilere Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Medya hesaplarından ulaşılabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.