site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Spor’un Gençleri Göz Kamaştırıyor

Efes Spor’un Gençleri Göz Kamaştırıyor
19.02.2014
A+
A-

selcukefesspor (2)

Selçuk Efes Spor’un Gençleri Yetenekleri ve Performansları İle Göz Kamaştırıyor.

Selçuk Efes Spor, yetenekli genç sporcuları ve müsabakalara katıldığı kategorilerde gösterdiği performanslar ile futbol camiasında adından sıkça bahsettirmeye başladı. 120 ’ye yakın gencin futbol eğitimi aldığı Selçuk Efes Spor kulübünde 100 sporcu lisanslı olarak yıl içersinde müsabakalarda ter döküyor. Çıktıkları müsabakalarda birçok başarı gösteren bu gençler, kulüplerini başarıyla temsil ederken hem de kendi gelecekleri için birçok profesyonel kulübün takibine giriyor.

Birçok başarının gözlendiği kulüpte bütün olanaksızlıklara, imkânsızlıklara rağmen bir kaç senedir genç sporcuların performansları üst düzeye ulaşmış durumda.

Geçtiğimiz sezon U-13 kategorisinde 120 takım içerisinden gösterilen başarıdan sonra Türkiye Şampiyonasına selcukefesspor (1)İzmir’i temsilen katılan Selçuk Efes spor da, genç oyuncu 2000 doğumlu Ömer Can KIVIRCIK Bursa Spor’a transfer olmuştu. Yine bu sezon U-14 kategorisinde yaşanan şampiyonluk sonrası 98 takım arasından sıyrılarak İzmir’i Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını elde eden takımımızda başarılı performansıyla göz dolduran Ömer MANG bölge milli takım kadrosuna seçildi. Yine aynı oyuncu Altınordu Spor kulübünün U-14 takımının sezon başı hazırlık kampına çağırıldı. Bu sezon ki başarısı sadece U-14 ile sınırlı kalmayan kulüpte, U-16 kategorisi de başarıyla yoluna devam ediyor. Dördüncü haftası oynanan U-16 liginde üst üste galibiyetler alan Selçuk Efes spor, ilk ikinin İzmir şampiyonluğu için play-off oynayacağı grubunda ikinci sırada yer alırken şampiyonluk için iddialı olduğunu göstermiş oldu.
 
Amatör ligde de kendi bünyesinden yetişen genç oyuncular ile mücadele eden takımımız oldukça başarılı bir performans gösteriyor. 16-17-18 yaşında gençlerimizin 30-35 yaşlarındaki rakiplerine karşı gösterdikleri performans ile takdiri hak ediyor. Sekiz takımın mücadele ettiği amatör ligde, oynanan dört karşılaşma sonrasında aldığı 9 puanla lider durumda olan Selçuk Efes spor da hedef şampiyonluk.

Selçuk Efes Sporlu gençlerin başarıları yalnızca kulüpleriyle de kalmıyor. 2000, 2001 ve 2002 doğumlu ve tamamının Selçuk Efes Spor kulübünde futbol eğitimi alan sporculardan kurulu olan İsabey İlköğretim Okulu salon futbolu takımı, oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak şuanda İzmir de ilk üç takım arasına kaldı. Önümüzdeki hafta bu üç takım arasında oynanacak karşılaşmalar sonrasında İzmir şampiyonu belirlenecek.

Selçuk Efes Spor kulübünün ve sporcularının, bu başarılarında başta hocaları olmak üzere, emeği geçen herkesi ve genç sporcularımızı tebrik ediyor, Selçuk’umuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam etmelerini diliyoruz.

selcukefesspor (3)

SELÇUK EFES SPOR’UMUZUN GÜZEL GENÇLERİNE, YETENEKLİ GENÇLERİNE BU VİDEO BİZDEN ARMAĞAN OLSUN. GENÇ KARDEŞİM İZLE Kİ ABİLERİNİZ, BABALARINIZ, BÜYÜKLERİNİZ BU KIRMIZI-BEYAZ FORMA İÇİN NELER YAPMIŞ, ÖĞREN…

YORUMLAR
  1. eski selcuklu dedi ki:

    Bu cocuklara biri sahip ciksa ellerinden tutsa cok sey gosterirler bu formanin altinda ama nerrrrdddeeee.iyi oyuncuyuda baska kulupler kapar besler efes yine say yerinde olur