site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Spor Yönetimi İstifa Etti

Efes Spor Yönetimi İstifa Etti
27.03.2015
A+
A-

efesspor-istifa (1)

Selçuk Efes Spor Yönetim Kurulu kulübün maddi zorlukları aşamamasından ve gerekli desteğin sağlanmamasından dolayı istifa etti.

SEN MİSİN ŞAMPİYON OLAN…!

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lig’den tarihi bir başarı göstererek, grubunu namağlup tamamlayıp play off lar sonucu Süper Amatör Lig’e çıkarak İlçemizin göğsünü kabartan Selçuk Efes Spor’da büyük şok yaşandı. Başarılarına karşılık sadece daha iyi tesisler ve biraz daha ilgi görmek isteyen Efes Spor’un elindeki varlıklara da el konuldu. Bu durum karşısında eli kolu bağlanan yönetim ise çareyi istifa etmekte buldu.

Selçuk Efes Spor Kulübü Yönetiminin basın açıklaması ise şöyle;

KAMUOYUNA DUYURULUR

Yönetim Kurulu kararıyla 26.03.2015 tarihinde görevimizden istifa ediyoruz. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladık. Çıktığımız bu üst Lig’in planlamasını yaparken gerekli desteği göremedik. 26 senedir kulübün malı olan bazı işletmeler meclis kararıyla elimizden alındı. Yaptığımız görüşmelerde de tekrar geri alamayacağımız söylendi. Yönetim Kurulu olarak görüşmelerimizde gelecek sezonun planlamasını maddi zorluklardan dolayı yapamadık ve istifa kararı aldık. Yönetim olarak her zaman maddi ve manevi Efes Spor’un arkasındayız. Her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Yeni gelecek Yönetime de başarılar dileriz. Ayrıca en büyük teşekkürü de taraftarlarımıza borçluyuz. Her zaman bizi desteklediler. Efes Spor’un gerçek sahibi onlardır. 72 yıllık büyük çınara yazık olmuştur. Bu kadar ilgisizliği de kulübümüzün hak etmediğini düşünüyoruz ve anlayamıyoruz.

SELÇUK EFES SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

efesspor-istifa (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Uyar Küçük dedi ki:

    BİZ BUNU DAHA ÖNCEDE YAZDIK BANA KIZDILAR BU TAKIMA YİNE SÖYLÜYORUM KAMİL SUBAŞİ BAŞKANINDAN BAŞKASI SAYİP CIKMADI BU BAŞKAN HAYATTA DESTEK CIKMAZ BUNU BİLİN BU BELEDİYE BAŞKANINDAN BİRŞEY CIKMAZ HAYATINDA KACDEFA MACA GİTTİ SORUN BAKALİM BAŞKANIMA BELEDİYE BAŞKANI DESTEK OLMAZSA HİC BİR YERE VARAMAYIZ SPOR OLARAK İLERİ GİTMEKTİR SELCUKTA ZOR CÜNKÜ BU BELEDİYE BAŞKANINDAN BİR ŞEY OLMAZ BUNU BÖYLE BİLİN BU SADECE GÜLER GÜLEN BAŞKANIM SENİ ARTIK SEVMİYOORUM

    1. aaaaaa dedi ki:

      selçuk KAMİL SUBAŞINI ÇOK ARAR

  2. ali şirin dedi ki:

    Ali şirin ege burası yapmazlar yaptırmazlar … akp zihniyeti bu… dünya nın en büyük fuar larından olan açılışa devlet büyüğü nü bırak izmir valisi katılmıyo … izmir liyiz guruluyuz…

    1. aaaaaa dedi ki:

      SAYİN AL, BEY KABAYAT AZİZ BAŞKANDA ŞÖYLE KENARA BİRAZ AYAKKABI KUTUSU KOYSAYDI KOKUYU ALR GELİRLERDİ

  3. Anonim dedi ki:

    hani verdiğin sözler nerde zeynel başkan, hani herşey güzel olacaktı
    sende bizi kandırdın be başkan

    1. aaaaaa dedi ki:

      ADAM SÖZÜNDE DURUYOR AMA SİZ YANLIŞ ANLADINIZ SAHI SIZ SELÇUK İÇİN YADA SELÇUKLULAR İÇİNMİ GÜZEL OLACAK SANDINIZ

  4. V.C dedi ki:

    SELÇUK’UN DEGERLERINI YUKSELTECEGINE DAHA DA COK YERIN DIBINE SOKUYORSUN.SEN SELÇUKTA VEFA ULGURU ARATIR KONUMA GELDIN YA SANA DAHA FAZLA SOYLENECEK SOZ YOK.BI AYNAYA BAK KENDINE GEL ARTIK.HADI KENDINDE DEGILSIN EŞİN COCUKLARIN DANISMANLARINDA MI SANA AKIL VERMIYOR.GITTIGIN YOL YOL DEGIL ZEYNEL BAKICI.1 SENEN DOLMADAN SELCUKTA NEFRET EDILEN BIR KONUMA GELDIN.SENI CHPLISIDE AK PARTILISIDE MHPLISIDE BEGENMIYORSA DUSUN ARTIK.OGRETMEN DEGILSIN ARTIK ILCENIN BASKANISIN.AMA BU GOMLEK COK BUYUK GELDI SANA .YAZIK GERCEKTEN SENIN ICIN EMEK VERENLERE YAZIK.EN BUYUK HATALARIMDAN BIRI SANA INANMAK VE GUVENMEK OLDU.SANA HIC KIZMIYORUM KENDIME KIZIYORUM.

  5. pastacı dedi ki:

    Akpnin peşinde koştular şimdi sitem ediyorlar bir takıma destek olunacak yerde köstek oluyor.zeynel bey şimdi destek olsun köstek değil hesap sorun akpeli istemciler başkanınızdan.

  6. misafir dedi ki:

    Zeynel baskan belediye havuz Restaurant’da bin tane söz veriyordu kulübün arkasındayız her türlü desteği vereceğiz diye ama iş gülmekle sırıtmakla herkese mavi boncuk dağıtmakla olmuyor . Ha ya verdiğin sözün arkasında duracaksın yada bırakıp gideceksin. Soruyorum şimdi bu kadar zamanda verdiğin hangi sözü tuttun Selçuk için ne yaptın yine söylüyorum gülmekle sırıtmakla olmuyor bu işler zeynel baskan .

  7. Halktan biri dedi ki:

    Selçuk belediye başkanlarının danışmanları Selçuk’u hiç tanımayan Ankara’da ya da üç büyük kentlerin birinde oturanlardan atanıyor.Onlar dolgun aylıklarını alırlar başkanım çook güzel işler yapıyorsunuz derler.Arada ilçeye uçak saatine göre gelirler, yemeklerini yer giderler.Ondan sonra halk bizim başkan şöyle böyle atışmalar ile birbirlerini incitirler.Neyse! bir gün bunları yapmayan bir başkan çıkabilir,gelebilir de.

  8. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    TARIHI EFES SPORUMUZA SAHIP CIKMIYANLAR VE BITIRMEYE CALISANLAR BIR GUN KENDILERINI BITIRECEKLER!!! BU HAK EFES SPORUMUZA SELCUGUMUZA YAKISMIYOR BEYLER!!!

  9. yabanci dedi ki:

    bence bos isler le ugrasmayin bu isler sizlere bi sey kazandirmaz bence futbol fakirin
    fukaranin eglencesi kurnaz zengin lerin para kazandigi bir sekturdur zenginler daha
    cok zengin sizler
    daha cok fakirlesirsiniz akilli olun biraz evinizin riskini baskasina
    yedittirmeyin

  10. mert dedi ki:

    ya niye belediyeden medet umuyonuz SATIN takımı alsın ZENGİNİN biri en azından hafta sonu güzel maçlar seyrederiz takım daha üst liglerde oynar selçuk un adı daha çok duyulur kendi fikrim .

  11. AAAA. dedi ki:

    KULÜBÜ YILLARCA GELEN YEDİ GİDEN YEDİ.KULÜBÜN GELİRİNİ GİDERİNİ Bİ AÇIKLASINLAR.KİM NE ALMIŞ NE VERMİŞ.EFES SPOR BİRİLERİNİN ÇİFTLİĞİ HALİNE GELMİŞ.BAŞKAN EN DOĞRUSUNU YAPIYOR.İŞLERİN YANLIŞ GİTTİĞİNİ BİLİYOR.AMA SES ÇIKARAMIYOR.