site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Spor (U16) Finalde

Efes Spor (U16) Finalde
22.04.2015
A+
A-

selcukefes (1)

Kuruçeşme Spor : 2
Selçuk Efes Spor : 3

Selçuk Efes Spor futbolda ilçemizin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Amatör takım ın şampiyon olarak Süper Amatör lige yükselmesi ve alt yapı gruplarında gösterilen başarılı performanslara ilave olarak birde U16 takımının Play-off finaline yükselmesi, Selçuk Efes Spor kulübünü, ilçemizin futboldaki gurur kaynağı haline getirdi.

Kendi grubunda gösterdiği başarılı performans sonrası Play- Off karşılaşmalarına kalan gençlerimiz, ilk karşılaşmasında Bergama Gençlerbirliği’ni 3-0 gibi net bir skorla yenerek adını yarı finale yazdırmıştı. Yarı finalde rakibi Kuruçeşme Spor olan gençlerimiz, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak finale yükselmiş oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısını rakibine büyük üstünlük kurarak 2-0 önde kapatan Selçuk Efes Spor, 55. dakikada bir gol daha bularak skoru 3-0 a getirdi. 70. dakika hakemin haksız bir penaltı kararı ve sonrasında rehavetin getirisi olarak maç bir anda 3-2 ye geldi. Bu dakikadan sonra oyunda hakimiyetini tekrar eline alan gençlerimiz yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma 3-2 sona erdi. Bu skorla finale yükselen Selçuk Efes Spor un rakibi, Yeni Bornova Spor – Buca Belediye Spor karşılaşmasının galibi olacak. Final karşılaşması 29 Nisan Çarşamba günü Saat 14.30 da Atatürk Stadı 1 Nolu sahada oynanacak.

Selçuk Efes Spor (U16) gençlerini gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kutlarken, tüm spor severleri gençlerimize desteğe final karşılaşmasına davet ediyoruz.

Selçuk Efes Spor müsabakada;

1- Tugay GÖRCAN
2- Yılmaz DOĞRUÖZ
3- Doğukan SONUÇ
4- Batuhan ARICI
5- İlker KARADEMİR
6- İbrahim Arda AKTAŞ
7- Tuğberk CİHANGER
8- İsmail KAZMACI
9- Ali GAZİ
10- Atakan IŞIK
11- Ramazan SELEK

12- İsmail Görkem UÇAR
13- Hasan ÇUBUK
14- Mustafa KAYA
15- Atalay YILMAZ
16- Batuhan ERYATMAZ
17- Batuhan MORKAYA
18- Yunus Emre KAZMACI kadrosu ile yer aldı.

selcukefes (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.