site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Spor U-17 den farklı galibiyet

Efes Spor U-17 den farklı galibiyet
11.11.2014
A+
A-

selcukefes-spor-u17 (1)

Torbalı Çaybaşı Spor : 0
Selçuk Efes Spor : 4

U-17 ligi 8. hafta karşılaşmasında, deplasmanda Torbalı Çaybaşı Spor ile karşılaşan Selçuk Efes Spor, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 4-0 galibiyetle ayrılarak puanını 18 e çıkarttı.

Selçuk Efes Spor ilk yarıyı Ali Gazi’nin iki ve Enver Dağaşan’ın golü ile 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da istekli oyununa devam eden gençlerimiz, yakaladığı pozisyonlardan sadece birini Tuğberk Cihanger ile gole çevirince karşılaşmadan 4-0 gibi farklı bir skorla galibiyetle ayrılmış oldu.

U-17 de ilçemizin diğer iki temsilcisi Selçuk Gençlik Spor ve Belevi Spor karşılaşmalarını kaybederek, sevenlerini üzdü.

Selçuk Gençlik Spor : 1
Torbalı Spor : 3

Belevi Spor : 0
Ödemiş Konaklı Spor : 4

selcukefes-spor-u17 (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.