site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes spor isim değişikliğine gitti

Efes spor isim değişikliğine gitti
24.07.2015
A+
A-

efesspor-ismi-degisti

72 yıl önce kurulan Selçuk Efes Spor Kulübü yapmış olduğu olağanüstü kongre ile birlikte isim değişikliğine gitti.

1943 yılında kurucu başkan İrfan Öcal ve arkadaşları tarafından kurulan ve bir zamanlar Türkiye üçüncü liginde fırtına gibi esen ve rekorlar kıran Selçuk’un en eski futbol kulübü içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan kurtulmak için isim değişikliğine giderek ismini Selçuk Efes Belediye Spor olarak yapmış olduğu kongrede değiştirdi. Hafta başında yapılan olağanüstü kongrede alınan kararla birlikte Efes spor’un yeni ismi Selçuk Efes Belediye Spor olarak onaylandı ve tescillendi.

YORUMLAR
  1. Ö TANER dedi ki:

    isim deyiştitmeklemi başarı elde ediceksiniz

    1. Dalyork dedi ki:

      Yok canım, belediyeye sırtı dayayarak başarı el edilecek. Mangır gelirse başarı da gelir herhalde. Yoksa gelmez mi? :O

  2. Anonim dedi ki:

    sizde zeynele güvendiniz böyle karar aldınız ama şimdiden yarı yolda kalmanız hayırlı olsun. yazık oldu takıma şimdiden

  3. kamil subaşı dedi ki:

    Yazik çok yazik..
    20 trilyon oldugu söylenen borç batagindaki belediye, işçi ve memuruna maas veremezken, efesspora parayi nereden bulaCak.
    cok iyi niyetlerle kurulan v3 daha sonra ali babanin ciftligi olan belediyespor nasil buhar olduysa efesspor da öyle buhar olacak demektir..

  4. anonim dedi ki:

    SELÇUK ARTEMİS SPOR VAR SALLA EFES,İ.GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORLAR. YÖNETIMI DE SÜPER VALLA.

  5. KUMPAS TAM 35 dedi ki:

    BENDEN VETO ARTIK MAÇLARA GİTMEYECEĞİM BEN EFESSPORUMU İSTİYORUM.İSTERSE MAHALLE LİĞE DÜŞELİM ÖZÜMÜZÜ KAYBETMEYELİM KUMPAS TAM 35