site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Spor Dolu Dizgin

Efes Spor Dolu Dizgin
14.10.2014
A+
A-

efes-u15

Selçuk Efes Spor hafta sonu oynadığı farklı kategorilerdeki karşılaşmaların hepsinden farklı galibiyetlerle ayrılarak ilçemizin futboldaki temsilini başarıyla sürdürüyor.

Selçuk Efes Spor U-17 takımı deplasmanda oynadığı Ödemiş Konaklı Spor’u 4-0 mağlup ederken, Amatör takım kendi sahasında Ödemiş Gençlik Spor’u 3-0 yendi. U-15 takımı da Torbalı Çaybaşı Spor karşılaşmasını deplasmanda 7-0 kazandı. Böylece Selçuk Efes Spor oynadığı üç karşılaşmadan da gol yemeden farklı galibiyetlerle ayrılmış oldu.

U-17 ligi dördüncü hafta karşılaşmasında Ödemiş Konaklı Spor ile karşılaşan gençlerimiz oldukça etkili oynadığı karşılaşmadan Musa Kasnak (2) , İlker Karademir ve Atakan Işık’ın golleriyle 4-0 lık galibiyetle ayrılarak, dördüncü karşılaşmasında üçüncü galibiyetini almış oldu.

Selçuk Efes Spor ( U-17 ) karşılaşmada;

Anıl Yıldırdı, Tuğberk Cihanger, Yunus Emre Kazmacı, İlker Karademir, Halit Çakmak, Engin Emer, Musa Kasnak, Atakan Işık, Enver Dağaşan, Yılmaz Tuncer, Abidin Süer, Tugay Görcan, Uğur Öztürk, Mahmut Durak, Kağan Sürer, İbrahim Arda Aktaş, Hasan Özler, Ahmet Can Görcan kadrosuyla mücadele etti.

U-15 ligin de ise yedinci karşılaşmasına çıkan gençlerimiz, deplasmanda Torbalı Çaybaşı Spor a karşı baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 7-0 gibi farklı bir skorla kazanarak yedinci karşılaşmasında altıncı galibiyetini alarak liderliğini sürdürüyor. Gençlerimizin golleri; Batuhan Morkaya (2), Ramazan Selek (2), Mustafa Kaya (2) ve Batuhan Eryatmaz dan geldi.

Selçuk Efes Spor ( U-15 ) karşılaşmada;

Tugay Görcan, Özkan Tül, Sefa Barış Şirin, Batuhan Arıcı, Batuhan Tavaslı, Atakan Güngören, Batuhan Morkaya, Hasan Çubuk, Batuhan Eryatmaz, Mustafa Kaya, Ramazan Selek, Beytullah Göçer, Doğukan Durak, İsmail Görkem Uçar, Habib Yağmur, Uğurcan Avcu, Murat Ecer, Mervan Asal kadrosuyla mücadele etti.

1. Amatör ligde mücadele eden Selçuk Efes Spor amatör takımı ise ikinci hafta karşılaşmasında Ödemiş Gençlik Spor u konuk etti. Karşılaşmada rakibine büyük üstünlük kuran takımımız karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla ayrılarak ikinci maçınıda kazanıp liderliğini sürdürmüş ve grubunda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu göstermiş oldu.Takımımızın golleri Alper Talay, Ubeydullah Keleş ve Erdoğan Davaslıoğlu ndan geldi.

Selçuk Efes Spor’u tüm kategorilerde gösterdiği bu başarılardan dolayı tebrik eder, devamını dileriz.

efesspor

efesssporu15-2

u17-efes

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    efes sporumuzun A takiminin gelecegi ve ordan da daha buyuk takimlara gidecek olan bu çocuklarimizi yurekten kutluyoruz basarilarinin devamini diliyoruz…

  2. Anonim dedi ki:

    kendisini efes sporla bir tutan diğer Selçuk takımları hangi kategorilerde mücadele ediyor. hangi ligde hangi kategorilerde ne başarıları var… biraz gerçekçi olun efessporun yanına yaklaşamazsınız. gençler aynen çalışmaya devam…