site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Spor da Eğitim Kalitesi Yükselmeye Devam Ediyor

Efes Spor da Eğitim Kalitesi Yükselmeye Devam Ediyor
28.08.2015
A+
A-

selcukhaber-efesspor-haber

Son yıllarda ilçemizi futboldaki başarılarıyla gururlandıran Selçuk Efes Spor, Selçuk gençlerine verdiği eğitimin genişliğini ve kalitesini arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay tüzük değişikliği ile ismini Selçuk Efes Belediye Spor olarak değiştiren kulüpte uzun yıllardır amatör takımla Mehmet KAHYA, alt yapı gruplarının eğitimleriyle de Orhan MELER ilgileniyordu.

Verilen kaliteli eğitim ve elde edilen başarılar sonrası alt yapıdaki sporcu sayısı 200 ‘ün üzerine çıktı. Sporcu sayısının yükselmesi ve amatör takım ile birlikte 9 ayrı kategoride müsabalara katılınması, eğitimin genişletilmesine gereksinim doğurdu. Bu doğrultuda Selçuk Efes Belediye Spor yönetimi, A Takımın ve alt yapının yükünü azaltmak için antrenör Tuncay TOPER’i ve kaleci antrenörü olarak da Osman TURHAN’ı göreve getirdi. A takım kalecileri arasında da yer alan Osman TURHAN aynı zamanda alt yapıdaki kalecilerin eğitiminde de görev alarak, tecrübelerini kaleci adaylarına aktarmaya çalışacak. Yeni göreve başlayan antrenör Tuncay TOPER de selçuklu gençlerimizin eğitimine katkıda bulunacak. Tecrübesiyle onların eğitiminin genişletilmesinde görev alacak. Ayrıca Selçuk Efes Belediye Spor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan MELER, Türkiye Futbol Federasyonunun kapsamında İstanbul da aldığı eğitim sonrası “Maç ve Performans Analizi Uzmanlığı” nı almasıyla Selçuklu gençlerimizin eğitimine yeni bir yön ve bakış eklenmiş olunacak.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Belediye Spor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan MELER, “Kulüp olarak en önemli hedeflerimizden biri, yetenekli sporcularımızın gelişimlerini elimizdeki imkanlar doğrultusunda en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu doğrultuda, alt yapı gruplarımızın müsabakalarında video kamera çekimleri yapmayı planlıyoruz. Bu video görüntüleri ile sporcularımız üzerine detaylı değerlendirmeler, analizler yapabilme imkanı bulabileceğiz. Sporcularımıza da müsabakalarını izleterek hem bireysel, hemde takım olarak olumlu ve olumsuz yönlerini somut bir şekilde görme imkanı sunup, gelişimleri üzerine daha büyük katkılar koymayı hedef ediniyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.