site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Sporlu Gençlerden Bir Farklı Galibiyet Daha

Selçuk Efes Sporlu Gençlerden Bir Farklı Galibiyet Daha
09.04.2013
A+
A-

EFESSPOR

Ödemiş Gençlik Spor -1
Selçuk Efes Spor – 6

Geçen haftaSelçuk Belediye Spor’u 9-1 gibi farklı bir skor ile yenen Selçuk Efes Spor bu hafta ki maçında da farklı bir galibiyet aldı.

İlk haftada Selçuk Bld. Sporu 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Selçuk Efes spor U-13 takımı ikinci haftada deplasman da Ödemiş Gençlik Spor’u 6-1 mağlup ederek 16. Grupta ki liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmada
1- Tugay GÖRCAN
2- Özkan TÜL
3- Berk CECO
4- Batuhan ARICI
5- İsmail Görkem UÇAR
6- Atakan GÜNGÖREN
7- Hasan ÇUBUK
8- Şafak Ayberk ATAN
9- Batuhan MORKAYA
10- Ömer Can KIVIRCIK
11- Ömer MANG
12- Emre ÇOKYAMAN
13- Ahmet KORU
14- İsmet FİDAN
15- Mert KADEM
16- Fatih AKPINAR

Kadrosuyla mücadele eden Selçuk Efes spor oyuna oldukça etkili başladı. İlk dakikalarda bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamayan gençlerimiz ani bir ödemiş gençlik atağında 10. dakikada kalesinde gördüğü gol ile 1-0 geriye düştü. Gol sonrası olumsuz havayı hemen dağıtan Selçuk Efes spor oyunu rakip yarı alana yıktı. 20. Dakika baskı sonuç verdi ve Ömer can KIVIRCIK topla rakip ceza alanına girip kalecinin soluna yaptığı düzgün vuruş ile skoru 1-1 e getirdi. Daha sonra 26. Dakikada kazanılan korneri Ömer Can KIVIRCIK kullandı ve topa iyi yükselen İsmail Görkem UÇAR düzgün bir kafa vuruşu ile Selçuk Efes spor un 2. golünü attı ve ilk yarı bu skorla sona erdi 2-1.

İkinci yarıda çok daha istekli bir Efes spor vardı özellikle orta alanda yapılan başarılı paslar, organizasyonlar rakibin kolayca oyundan düşmesini sağladı. 39. Dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Ömer Can KIVIRCIK yaptığı güzel vuruş ile takımını 3-1 öne taşıdı. Ardından 46. dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Atakan GÜNGÖREN kalecinin solundan bulduğu gol ile Selçuk Efes Spor skoru 4-1 yapmış oldu. İyi oyununa devam eden gençlerimiz 51.dakika Ömer Can KIVIRCIK’ın ayağından 5.golünü buldu. Son anlara girilen karşılaşmada Ömer MANG’ın ceza sahası dışından düzgün vuruşu ile bir gol daha bulan Selçuk Efes spor karşılaşmadan 6-1 galibiyetle ayrıldı.

Gençlerimizi karşılaşmada sergiledikleri güzel futbol ve farklı galibiyetleri için kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Butun imkansizliklara ragmen aferin cocuklar helal olsun sizlere

  2. Anonim dedi ki:

    Takımındaki çocuklara önce sevgiyi ve rakiplerine saygılı olmayı öğreten hakemlerle ve etrafındakilerle kavga etmeyen Orhan hocayı ve tüm alt yaş gruplarındaki oyuncuları kutluyoruz.

    Bu takım bu sezon grubunda şampiyon olmasa bile önümüzdeki sezonlar için Efessporun geleceğini oluşturacaktır.

    Şu an ne durumda olursa olsun selçuğun futbol takımı SELÇUK EFES SPOR dur..

  3. x dedi ki:

    Hadi beyler boyle devamm

  4. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    efes sporumuzun gelecegi bu gençlerimizi ve onlari çok iyi yetistirenlerimizi cani gonulden tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyoruz… eski efes sporlular…

  5. Anonim dedi ki:

    hadi beyler devam boyle