site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Selçuk’tan İlgi Çeken Müzik Klibi

Efes Selçuk’tan İlgi Çeken Müzik Klibi
29.06.2021
A+
A-

İlham Veren Kent Efes Selçuk, Arteks ve Viktoria Apostolova’nın ortak çalışması olan “Gitme Kal” adlı parçanın klibine ev sahipliği yaptı. Efes Selçuk Belediyesi’nin de destek olduğu çalışma kısa sürede sadece Youtube’da 10 binin üzerinde tıklanmaya ulaştı. “Gitme Kal” tüm dijital platformlardan da dinlenebiliyor.

Sözleri, Efes Selçuklu’ların yakından tanıdığı Arteks Grubuna, müziği Erkan Ertanır’a, düzenlemesi Emre Eroğlan’a ait olan “Gitme Kal” parçanın klibi Tuğrul Kaplan’ın imzasını taşıyor.

Arteks & Victoria – Gitme Kal müzik klibi Tolga Mert, Metin Cihanger ve Victoria’nın seslendirdiği, Zuhal Fitness sporcuları olan Derin Uygur, Nur Nehir Öztürk ve Fatih İlaslan’ın dansları ile şekillenen tamamı Efes Selçuk’un özünden çıkmış bir hikayedir.
Klip ile ilgili görüşlerini aldığımız Metin Cihanger şunları söyledi; “Klip çekimleri esnasında bizlerle olan Özgür Gökdemir, Gülhan Ayhan, Sirel Tuncer, Ersin Değişmez, Sercan Çipli, Arslan Ergün,Orby İnşaat – Orbay Kurd’a ve Efes Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’e destekleri için teşekkür ediyoruz.
İlham veren kentte yaşamak bunu gerektirir. Keyifli dinlemeler…” dedi.

Parçada Arteks üyeleri Tolga Mert ve Metin Cihanger’e Makedonyalı Genç Müzisyen Viktoria Apostolova da eşlik etti. Tarihi Su Kemerlerinde çekilen klibi bir Efes Selçuk hikâyesi olarak nitelendiren Arteks üyesi Tolga Mert, çalışmaya katkı sunan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e ve belediye çalışanlarına da teşekkür etti.

YORUMLAR
  1. Vatandaş Hakkı dedi ki:

    Selçuk ilçesinin tanıtımına büyük katkı sağlayacak bir proje,Selçuk un iç turizm ve yerli turiste ihtiyacı var,ege bölgesinde değişik yerlerden Aydın Yenipazara,Karacasuya pide Ortaklara çöp şiş yemeye akın akın gidiyor,nedense izban seferleri düzensiz olup büyük şehirden yeterli ziyaretçi gelemiyor,gelenler istasyonlarda beklemekten yoruluyor bir daha gelmiyor,Selçuk,daha somut ayakları yere basan plan ve projeler üretmek zorunda…