site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk’ta Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçiyor

Efes Selçuk’ta Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçiyor
31.03.2023
A+
A-

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi 59. Kütüphane Haftası nedeniyle hafta boyu kent genelinde çeşitli etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsamında ilk olarak kentteki kahvehanelerde kitap köşeleri kurularak kitap hediye edildi.

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 59. Kütüphane Haftası etkinliklerinin ilk günü “Kütüphanede Oyun Oynuyoruz”, “Kütüphanede Müzik Var” etkinlikleri ile geçti. “Kütüphanede Müzik Var” etkinliğinde Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi müzik eğitmenlerinden Bahadır Varvar eşliğinde müzik derslerine katılan öğrenciler muhteşem bir performans sundular.

YARATICI DRAMAYA YOĞUN İLGİ
Etkinliklerin ikinci ve üçüncü günlerinde 7- 10 ve 10- 14 yaş grubu çocuklara yönelik yaratıcı drama çalışmaları düzenlendi. Çocuklara yaratıcı drama çalışmalarıyla kitap sevgisi ve kitap okuma bilincinin yanı sıra sosyal beceriler de kazandırıldı. Öğrenciler ve velilerin yaratıcı drama çalışmalarının devam etmesi yönünde talebi de oldu.

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 59. Kütüphane Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler zekâ oyunları, yaratıcı drama atölyesi ve Çocuk Ritim Grubu’nun konseriyle devam edecek.

MÜZİK, ENSTRÜMAN VE DİL KURSLARI
Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nin kütüphanesinde bulunan 21438 kitap ile her yaştan 3191 üyeye kitap okuma olanağı sunuluyor. Müzik eğitmenleri tarafından verilen enstrüman kurslarına 200’ün üzerinde kursiyer katılıyor. Düzenlenen Yunanca, İtalyanca ve Arnavutça kurslarıyla Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi Efes Selçukluları dünya dilleri ile buluşturuyor.

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ayrıca öğrenciler hafta içi her gün saat 21.00’e kadar, Cumartesi günleri de 10.00- 15.00 saatleri arasında ders çalışabiliyor. Ders çalışan öğrencilere ücretsiz wi-fi olanağı sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.