site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk’ta Kara Kış Halk Dayanışması Başladı

Efes Selçuk’ta Kara Kış Halk Dayanışması Başladı
31.12.2021
A+
A-

Kendi ürettiği buğdaylardan elde ettiği ekmekleri halkla bölüşen Efes Selçuk Belediyesi’ne halktan destek geldi. Geçtiğimiz haftalarda Efes Tarlası’nda üretilen buğdaylardan elde edilen unlardan üretilen 10 bin ekmeği vatandaşlarla bölüşen Efes Selçuk Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler üzerine önemli bir dayanışmaya aracılık ediyor.

EFES SELÇUK’TA HALK DAYANIŞMASI: EKMEKPAYLAS.COM
Geçtiğimiz haftalarda Efes Selçuk Belediyesi, Efes Tarlası’nda ürettiği buğdaylardan üretilen ekmekleri kentin çeşitli noktalarında vatandaşlarıyla paylaşmıştı. Bu önemli adım üzerine vatandaşlardan da gelen taleplerle Efes Selçuk Belediyesi, www.ekmekpaylas.com üzerinden Kara Kış Halk Dayanışması’na köprü oluyor.

HALK HALKA SAHİP ÇIKIYOR
Sosyal medya üzerinden halk dayanışmasını duyuran Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyorsunuz buğdayımızı un yapıp, unumuzdan da ekmek üretmiştik. 10 bin adet ekmeği de halkımızla paylaşmıştık. Şimdi halk kendi ekmeğini bölüşmeye karar verdi. Ekmek paylaşmak için açtığımız bu siteden şimdiden birçok katkı elde ettik. Bu şekilde Kara Kış Halk Dayanışmasını açmaya karar verdik. Bize dayanışmanın her şeklini öğreten ve gösteren herkese çok teşekkür ederiz. Bu şu demek; “Halk ekmeğini paylaşıyor, halk halka sahip çıkıyor. Biz sadece bu işin organizasyonunu yapıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz. Bütün kara günleri hep birlikte aydınlığa çevireceğiz sizler sayesinde. www.ekmekpaylas.com sitesinden halkla ekmeğinizi bölüşebilirsiniz” dedi.

Ekmeğini halkla paylaşmak isteyen herkes www.ekmekpaylas.com sitesi üzerinden istediği miktarda ekmeği paylaşabilecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.